reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie babeczki.

Nie poczytam ,bo kompetny brak czasu .
Co prawda wygospodarowałam trochę czasu na BB ,ale właśnie goście przyszli :szok::szok::szok: ,a nikogo nie zapraszałam...

U nas nieco się zmieniło tzn:
Teściowa od wtorku w szpitalu .
W piątek nad ranem miała udar mózgu.
Stan był bardzo ciężki
Odzyskała już przytomność ,więc kamień z serca...
Młoda wyjechała do Hiszpanii .Oj zazdroszczę trochę małej gadzinie.:-p:-p
Darek większość dnia spędza w szpitalu u mamy ,a w wolnej chwili jedzie do pracy .
Wraca ok.północy i o 8 znów wyjeżdża :sorry::sorry:

Kuba zbuntował się nie chce jeździć do fundacji przez co i ja nie pracuję ;-):rofl2::rofl2:

Mała rośnie jak na drożdżach i to najważniejsze ...
Uciekam ,bo dziś imieniny mam i goście przyszli.
Zajrzę do Was w wolnym czasie.;-):-):-)

reklama
Hej ho!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melduje, że odzyskałam internet...Jakby się tak ktos o mnie martwił :-p
Przyznać mi się, która tęskniła??? :-p

Bodzia, no tęskniałyśmy i się dopytywałyśmy gdzie Cię wcięło. Fajnie, że wróciłaś. Jak "rękoczyny"? Coś nowego wyczarowałaś?
Justa, dziękuje oby się sprawdziło :-).
As, fajnie, że zaglądasz. Zdrówka dla teściowej zobaczysz wyjdzie z tego i tego jej życzymy.
Renata, zapraszamy i witamy! ;-)
Aguska, tak jakoś wyszło... teraz mam chwilkę czasu i zaglądam bo Kuba gra w piłkę ze ścianą :confused2:

Fanta ostatnio nic nowego bo wiecznie "w drodze". Weekend w Krakowie a tak wiecznie cos i gdzieś ;-)
To znaczy uszyłam 4 koty, ale już je pokazywałam i zrobiłam na prezent 3 pary kolczyków ale zapomniałam im fotki pyknąć ;-)
Jutro mam plan bo dziś zjadłam i mi się oczka zamykają...
Modem mi zwariował, drugi też :crazy: I dopiero dziś mi panowie przytargali taki, który grzeczny jest :-p

Bodzia, no to teraz już na stałe jesteś z nami ;-). Leć odpoczywać albo się zdrzemnij.
Pogoda u mnie dalej nie nastraja i też z chęcią bym się zdrzemła :-p.
Lecę zjeść coś słodkiego na poprawę humoru :happy:

reklama
Do góry