reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

do mnie dotarły ploteczki ze i w Anglii ma spaśc śnieżek ale czy to sie wydarzy :confused:

ZUZIA nie ma co sie wkurzac beznadziejna kobita i tyle ale one tak maja TEśCIOWE:dry:

a co do latek ze soba spędzonych nam 1lutego mija 4latka znajomosci a po ślubie jestesmy rok .

przedszkole to dobra sprawa dziecko ma kontakt z rowiesnikami i nie trzyma sie mamusinej spodnicy
ja tez musze poszukac czekoś na 2-3godzinki dziennie zależy mi na języku małej:tak:

reklama
To i ja się pochwalę swoim stażem małżeńskim i przedmałżeńskim;-). W tym roku w sierpniu będziemy mieć 14 rocznicę, odkąd jesteśmy razem, a we wrześniu 6 rocznicę ślubu:-). Jak na razie mam z Was najdłuższy staż, co wcale nie odbiło się na jakości związku;-):-D:cool2::laugh2:.

To w takim razie jak ja bede miala 33 lata, bedziemy dopiero 5 lat po slubie:-D
Zuzia 14 lat:szok: niezly wynik, ja zawsze bylam krotkodystansowcem zwiazkowym:tak: ;-) , ale teraz zamierzam sie poprawic:tak: ;-) ;-) ;-)

Hmmmmm policzmy. Zuzia albo ja zle licze albo zle napisalam:confused::confused::confused::confused: juz sama nie wiem.Mam w tym roku 26 urodzinki i 5 rocznice slubu.No i jak bede miala 33 latka to bedzie 12 rocznica:tak::tak: slubu.No a zwiazek to bedzie wtedy trwal juz:szok::szok: o matko 19 lat i wlasnie sie przerazilam,wole myslec ze teraz idzie 12 jakos mniejsza ta liczba.

reklama
Kunda, zuzia, aga, dzięki za odpowiedź! Pytam, bo zaczęłam małemu rozszerzać dietę, słoiczki wcina aż miło, a kaszkę ryżową je niechętnie i niestety, potem nią wymiotuje. Zdarzyło się to dwa razy, po pierwszym zrobiłam dwa tygodnie przerwy i wczoraj było to drugi raz. To nie jest reakcja na mleko modyfikowane bo kaszkę zrobiłam na swoim mleku.
Tak więc na razie kończymy z kaszkami... spróbuje za parę miesięcy znowu.
ale zdziwiła mnie ta reakcja.

Torcik Karolci - świetny! :-)

A co do stażu małżeńskiego - to ja tu chyba jestem najmłodsza, za niedługo będę mieć 25 urodzinki i jesteśmy 2 lata po ślubie (znamy się 6,5 roku).

Do góry