reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sewa Z tym urzedem to masz racje ale jak intruzy to jestesmy traktowani przez caly rok:wściekła/y: :dry:
Ja juz ide spac bo mnie moj walenty wola do łoża:zawstydzona/y: :-p :-)
:-D :-D DOBRANOC WALENTYNY :-D :-D

reklama
Witam kochane:-)
Mam coś dla was:
images

Małe, ale myślę, że dla wszystkich wystarczy;-):-D:-D:-D.
Widzę, że wszyscy odsypiają Walentynkowe szaleństwo. My już nie śpimy od 5.45:wściekła/y:. Do tego z mojego malucha straszna maruda dzisiaj.
Muszę wam powiedzieć, że mój mąż wczoraj pozytywnie mnie zaskoczył i wrócił do domu z bukietem róż:szok:. Co prawda wieczorkiem nie bardzo mieliśmy czas i siły na świętowanie, ale w weekend sobie odbijemy:tak:.

zuzia- już mam smaka na twoje pączusie , ale powstrzymam się jeszcze chwilke i zostawie sobie smakołyk do porannej kawusi którą sobie zaraz zrobie:tak:
Twoja zawsze tak wcześnie wstaje :szok: czy to dzisiaj taki wyjątek :confused:
Mój wstaje w przedziale między 7:00 a 9:00 (wole zdecydowanie kiedy jest to ta górna granica czyli godz.9:00):laugh2:
Też coś jest marudny od rana ale domyślam się , że to przez ząbki.
A właśnie jeśli chodzi o ząbki to mnie również czeka wizyta u stomatologa:baffled: .

P.S Ciekawe jaką ty przygotowałaś mężusiowi Walentynkę:-)

Nam kolacja wczoraj bardzo się udała spędziliśmy miły i romantyczny wieczór we dwoje :-) A po powrocie do domku kiedy mały już spał oglądneliśmy sobie polską komedie "Zakochanie ' na polsacie :happy:

dzień dobry!

zuzia- wyglądają smakowicie! :)

Dziewczyny, umieram :( Moje dziecko spało dziś od 24:00 do 5-tej z pięcioma pobudkami, a od piątej to już w ogóle, zaczął się dla niego dzień i domagał się wstania. Dziś chodzę na rzęsach.

A w palnach mam jeszcze smażenie oponek, ale nie wiem, czy mi się będzie chciało...

Dzien dobry,
ja dzisiaj na nogach od 8smej, ale maz wrocil z nocnej zmiany i dal malemu pierwsze sniadanko, choc i tak mnie obudzili.;-) My mielismy walentynkowy obiadek, nadziewane cukinie, ktore robil moj maz i do tego winko. Dostalam piekne kwiaty wiosenne w doniczce, a w niej siedziala jeszcze pszczolka z czulkami, taka zabaweczka. Eryk mial radoche, co chwila ciagnal za czulki:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Zuzia Ty to mnie wodzisz na pokuszenie tymi paczusiami, ale bym sobie takiego zapodala, ale dobrze, ze ja nic nie pieke, bo rzeczywiscie musialabym pozegnac sie z moja dieta,a juz dzis odnotowalam -10kg:tak:
Leika wspolczuje niewyspania:no: Moze pozniej sobie odbijesz, jak maly pojdzie na drzemke.

Dzisiaj mam znow dentyste, zalamka:baffled: :baffled:

reklama
hej

Maja nam wczoraj nie dała poświętować i zasnęła dopiero o 22:00 :baffled: co jej sie wogóle nie zdarza, bo zawsze najpóźniej to zasypia o 21:00, rano tez nie dała pospac, bo o 7:00 juz była wyspana :baffled:

zuzia dzięki za pączusie, bo inaczej to bym nawet nie wiedziała ze dzis tłusty czwartek

Do góry