reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zielona - mój łobuz już od jakiegoś czasu budzi się o 6.00 i koniec spania. Jakby miał jaiś wewnętrzny budzik. Zresztą nigdy nie spał dłużej niż do 7.30. Pewnie będzie spał dłużej jak trzeba będzie wstawać rano do przedszkola;-).
A mojemu mężowi wysłałam wirtualną walentynkę już do pracy (poszłam na łatwiznę;-)), resztę atrakcji zostawiamy sobie na weekend:-D.
Leika - współczuję:-(, może to ząbki. Mojemu wychodzi dolna dwójka (już chyba z miesiąc), a dziś marudzi straszliwie:baffled:.
Aga - widzę, że odchudzanie idzie ci coraz lepiej:tak:, pomimo, że mężuś tak ci dogadza kulinarnie;-).
Pycha - Maja chyba chciała świętować z wami:-).

reklama
Zuzia a no dogadza dogadza, nie ma co:tak: ;-) ;-)
Pycha chetnie bym sie z Toba podzielila ta moja silna wole, ale mam jej tak niewiele, ze jak sie jeszcze podziele, to mi nic nie zostanie:tak: ;-) :laugh2:
U mnie to odchudzanie, to tez byla walka z wiatrakami, zaklinalam sie, ze zaczne diete od razu po porodzie i co, i nic z tego nie wyszlo:no: wkolko zaczynalam i lamalam diety. Az w koncu przyszedl moment kiedy powiedzialam nie i sie zawzielam, ale to dopiero od miesiaca:tak: Wiec widac, jak ta moja silna wola wygladala przez 10 miesiecy:tak: :szok: :laugh2: :laugh2:

Pycha - wiesz, jak to się mówi: "mam silną wolę - robi ze mną, co chce" :-D.
Moje dziecko właśnie jeździ traktorem po ścianie:baffled::eek:.

Witam! zuzia pyszne paczki a ja juz wlasnie zjadlam przed chwilka czytajac co na klikalyscie az trzy sztuki i do tego kawa:-p :-p :-p
My spalismy do 7:00 i nocka minela ok:tak:
dobranoc :-( my tak szybko teraz to nie zasniemy obudzila mi sie właśnie i bawić jej sie chce:-:)-:)-(
nikita I jak sie skonczyl wczorajszy wieczor:confused: Do ktorej dziecko spedzalo z wami walentynki:confused: :-D :-D :-D

A w palnach mam jeszcze smażenie oponek, ale nie wiem, czy mi się będzie chciało...
Mniam mniam oponki :-p :-p :-p Jesli masz na mysli takie z serem to chyba przez monitor do ciebie sie wprosze:tak: :-D :-D :-D

Zuzia Ty to mnie wodzisz na pokuszenie tymi paczusiami, ale bym sobie takiego zapodala, ale dobrze, ze ja nic nie pieke, bo rzeczywiscie musialabym pozegnac sie z moja dieta,a juz dzis odnotowalam -10kg:tak:
Gratulacje:tak: Ja bym wlasnie tyle chciala przytyc:-D Moze po dzisiejszym dniu choc z kilogram podskocze do gory.Robert poszedl po kolejna dostawe poczkow:-p :laugh2: :-D :laugh2: :-D :-) :happy: :-) :happy:

Witam! Gratulacje:tak: Ja bym wlasnie tyle chciala przytyc:-D Moze po dzisiejszym dniu choc z kilogram podskocze do gory.Robert poszedl po kolejna dostawe poczkow:-p :laugh2: :-D :laugh2: :-D :-) :happy: :-) :happy:

Iwonka, tez bym chciala miec ten problem co Ty:tak: :tak: Ja mam zawsze ochote ma pol wieprza z grilla z frytkami:tak: ;-) ;-) ;-) ;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Witam z rana

Wczoraj od południa mnie nie było a tu ze siedem stron musiałam czytac

pączus zjedzony dzięki wielkie:tak: :-D

a tak sie zastanawiam gdzie kupić pączki teraz ,w którym sklepie ,bo co sklep to sa inne :wściekła/y: :no: :eek: :dry: niestety najlepsze są najdalej

Ja pączków żadnych nie kupuję, po południu jadę do mamy na domowe, to tam się objem:tak:.
Pokażę wam jeszcze walentynkę, która wczoraj do mnie przyszła:

reklama
Dzień dobry :-(
padam na twarz jedyne co mnie trzyma to dzisiejsze pączki ;-)
moj mały łobuz tak jak przewidziałam dał mi popaliś do 1 bo tata na noc do pracy poszedł
a jej sie przez to zegarek wyregulował i jak Robert wrócił po 5 rano to Kaludia stwierdziłą ze juz czas wstac i sie bawić :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::sick:
w koncu tak gdzie po 6 udało mi sie ja jeszcze połozyc ale nie na długo bo o 8 juz była pobutka no to wtsałam powisiłam pranie zrobiłam śniadanie a ona siediz w łóżeczku i się bawi i cały czas gada "tata tata" co to dla niej znaczy to ja niewiem :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ide zaraz do sklepu po pączki :-):-)

Do góry