reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No nic , posiedze z nim weekend w domu, czosnek w calym domu, smarownie masciami i zobaczymy.....uciekam spac po padam, dzis wstalam o 6 do pracy:baffled:

reklama
Miejmy nadzieje że bedzie mu lepiej i nabierze sił ,a jak bedzie ciepło zabierz się za hartowanie go ,niech duzo boso chodzi po dworze ,niech sie duzo pluska w wodzie i w ogóle duzo na swierzym powietrzu przebywa ,ja zawsze takie cos serwuje mojej córci ,i napewno jej to nie szkodzi,nie choruje czesto

Dobra spadam do wyrka

pa pa:-)

kurcze alescie znow naklikały :-D dobrze że jeszcze wpadłam, to nie bede musiała tego jutro nadrabiac

iwonka ja tez uwielbiam prace na BB :-D;-):-)

Joanna@ zdrówka dla Patryczka :-)

Kurcze chwilkę mnie nie było a wy już tyle napisałyście. Ale macie tempo :)
A ja myślałam że to tylko ja jestem taka jakaś oziębła że nie mam ochoty na amorki... hihi I tak się zastanawiam jak niby Weronika ma mieć rodzeństwo ??
Dziewczyny zobaczcie jak my mamy dobrze, siedzimy sobie cały dzień z dzieciaczkami i nie musimy rano lecieć do pracy i wiecznie w biegu, a jeszcze marudzimy jakie to jesteśmy zmęczone, chyba tym siedzeniem cały dzień przy kompie :tak:. Oczywiście żartuję sobie :)
Mamusie pracujące bardzo Wam współczuję. Ja pracowałam po trzy godzinki dziennie ale tak tęskniłam za moją rybką że uzgodniliśmy z moim przyszłym niedoszłym mężem (tak go nazywam bo jesteśmy już razem 9lat i 3miesiące razem, a 8 lat minęło od zaręczyn, więc to nie mąż, ale prawie a jakoś tak dziwnie mówić że to mój chłopak :)) że będę z Weroniką w domciu dopóki nie pójdzie do przedszkola.
A wy biedne kobietki musicie lecieć do pracki i rozstawać się ze swoimi pociechami.

Babeczki ja już zmykam i już nie mogę się doczekać jutrzejszego spotkania z Wami :)
Dobranoc pchły na noc :) Życzę Wam miłej nocki i więcej ochoty na amorki ... :-)

Ja tez juz zmykam spac:tak:A amorkow dzis nie bedzie bo sie zmeczylam przy kompie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jestem padnieta po dzisiejszej nocy,mam nadzieje ze dzis Vanesska bedzie dobrze spala:tak:
Dobranoc

Ja jeszcze na chwilke:tak:tak patrze i niedlugo bedziemy mieli juz 2000 strone :tak:znajac nasze plotkowanie to bedzie juz nie bawem:-D:-D:-D:-D:-D
Pa!

reklama
Do góry