ania138
miłość w trzech wymiarach
Dziewczyny to jest nic ja Majkę urodziłam w urodziny teścia 
( a miałam termin na dzień po moich ), mogło być gorzej tylko w jednym przypadku, u urodziny teściowej.
leika to bardzo smutne :-( ale teraz macie śliczną dzidzię z dwoma zębami

cloe ja też nie mogę tyłka podnieść, siedzę przed kompem od 9
A z tym robieniem dzidzi przed ślubem to faktycznie super genialny plan bo jak już było po ślubie to się dowiedziałam od siostry że się jej wjeb... w paradę
. No ciekawa jestem w jaki sposób jak ona ze swoim znali się wtedy 9 albo 10 lat i już razem mieszkali, pewnie jej dała rodzinka popalić na moim weselu typu " ha ha młodsza siostra Cię wyprzedziła" albo coś w tym stylu i się później na mnie wyżyła.
Idę na kawkę

( a miałam termin na dzień po moich ), mogło być gorzej tylko w jednym przypadku, u urodziny teściowej.leika to bardzo smutne :-( ale teraz macie śliczną dzidzię z dwoma zębami

cloe ja też nie mogę tyłka podnieść, siedzę przed kompem od 9

A z tym robieniem dzidzi przed ślubem to faktycznie super genialny plan bo jak już było po ślubie to się dowiedziałam od siostry że się jej wjeb... w paradę
. No ciekawa jestem w jaki sposób jak ona ze swoim znali się wtedy 9 albo 10 lat i już razem mieszkali, pewnie jej dała rodzinka popalić na moim weselu typu " ha ha młodsza siostra Cię wyprzedziła" albo coś w tym stylu i się później na mnie wyżyła.Idę na kawkę