reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agatka współczuję takiej teściowej!!!nie wiem ale na twoim miejscu bym się wyprowadziła!!! Wiesz nawet Ci proponuję gdzieś bliżej mnie (żarcik) Będziemy chodzić na spacerki!!! Bo ty jesteś z Bielska no nie???
No w sumie teraz mieszkam w Kozach przeprowadzilam sie tu po slubie i teraz zaluje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a gdzie Ty mieszakasz gdzies niedaleko?

no to ja sie wyłamałam, bo najpierw był slub :-D a dziecko miało być 3 lata po, tzn. ja tak chciałam, bo Darek to od razu chciał :-), ale potem zmieniłam zdanie i po roku zaczęliśmy staranka

No to teraz ja trochę naklikam
nikita ja miałam podobnie 3 albo 4 parte i po wszystkim, mam nadzieję że i tym razem tak gładko pójdzie :tak::-D
iwonka mój mi oznajmił na pierwszej randce że chce mieć dziecko :szok:, a ja zamiast uciec to kombinowałam jak to zrobić żeby wszystko miało jakoś ręce i nogi ( mieszkanie, ślub ). No to pozazdrościć takiej teściowej. No właśnie mój mąż też ma z moją mamą dobry kontakt ( no na tv to mu nie dała ;-)ale się dogadują ) dlatego nie rozumiem kawałów teściowa zięć.
marlenka to faktycznie uff, bo co urodziny by było gadanie tak jak u mojej.:dry:
agatka bądź dzielna, nie daj się. Pamiętaj że tak naprawdę masz w domu małego terrorystę ;-):tak:.
noelia ja brałam ślub w 3 miesiącu :tak:
A tak poza tym to poprasowałam całą górę lumpów, mężuś wrócił szybciej z pracy więc ominęły mnie zakupy z dzieckiem, poszłam sama, tak to nie wiem o której byśmy wróciły. Majka pewnie by każdą kałużę zaliczyła :tak::tak::-D

Hej.
Moje dziecko śpi,jakoś dziwnie,bo on nie śpi już w dzien,nie wiem co go zmogło,chyba ta pogoda szara ponura...:tak::-)
Mój mężula jutro o 11 zjeżdża do domku na 3 tygodnie. Jezu taks zybko to minęłó. Moi drodzy i od razu ja już dzisiaj się usprawiedliwiam,że już nie będe tak często i gęsto wam tu truła:-D,bo będe musiałą się mężęm zająć. Tzn my non stop gdzies jeździmy,wsyztskich też trzeba poodwiedzać w rodzinie,bo gadają za mąż raz na dw amiechy zjedzie i nawet raz w roku sie nie pokaze. A potem mamy wyjazd na uropik na mazurki. Ale na pewno bede zgalądała,na 100%...nie przegapie az tylu dni,moze 1-2 opuszcze nie więcej..hehe not o sie usprawiedliwiłam wam kcohane..
Ja pije kawe...i siedze na necie...

reklama
Ania138 moj Matuś też żadnej kałuży nie przepuści,skacz epo nich i biega. Ale jak jest w sandałąch to wie,ż enie może...

Do góry