reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czarna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre z tym mężem, mój właśnie wyjechał z bratem cycusiem coś mamusi załatwić:dry:.
Mam psa cocer spaniela i rudego kota :tak::-D, jak masz to samo to zacznę się bać:szok:;-).
Ja dzień przed porodem to poszłam na taki długaśny spacer że ledwo doszłam do domu a niedawno przeczytałam że to jedna z naturalnych metod wywoływania porodu :-D. Kto wie może jak by nie to to bym urodziła później chociaż wątpię bo babcia męża ( ta co mieszka koło nas ) dwa dni przed mnie widziała i mówiła swojej córce -tej fajnej-, ale to dopiero jak wyszłam od nich, że ja wyglądam jak bym miała na dniach rodzić :szok:. I ona podobno zawsze wie i się nie myli, cioci wszystkie trzy powiedziała żeby się już szykowała bo to lada moment i tak było. Buziaczek przyjedź do mnie to pójdziemy do niej;-):tak::-D:-D.
A ból to ja miałam tak jak przed @ tak w podbrzuszu i trochę niżej też.

reklama
ewcia zaraz że bzdziągwa, dobrze jest :tak:, na poprzednim było bląd a teraz czas na rude. Ja miałam kiedyś różowe to dopiero wyglądałam ale szczęście mi przyniosły. Zdałam w nich klasę maturalną ( na świadectwie jestem pink :tak:) i poznałam męża.
Ale TY masz roboty z tymi słoikami bidulko.
Ale jestem głodna, ale nie będę taka poczekam na mężusia bo ja nie lubię sam jeść.

czrana ale słodki ten Twój Dawidek, to w kąpieli super :tak::-D. A z tymi zwierzakami zauważ że ilość i rodzaj się zgadza ;-):tak:. Dobra idę bo słyszę mężulka za oknem a jak mnie znowu przy kompie zobaczy to mi w końcu coś powie. Do juterka.

Siemka.moje dziecię stara się usnąc,ale ch chwile wstaje.
Juz zrobiłamz nim laurke dla taty na jutro,no i nauczyłąm go moiwc wsyztskeigo najlepszego z okazji dnia taty.no ale zapomina;-):tak::-D:-p ciekawe co powie,bede zapewne musiala mu przypomniec. Sloiki juz wylączyłąm,moze sie zrobiły,a moze nie.Obadam jutro. Moj męzula juz w drodze,ale ma 1300km przed sobą i to tirem cyzli dłużej...
No ale już się dowiedziałam,że zjeżdża na chwilke iz araz na 13 na ryby wyjeżdża i wraca o 24 w nocy.Wow ale sie nasiediz w domu,on to ma zdrowie,z jednej trasy na kuter od razu...

Ania mam psa ale nie rasowego i kota czarno białego:-):-)!!!!!!!
Ewcia mi się podoba:-)!!!!!!!!
Heha dizęki czarna.
Super foteczki,jaki ślicnzy twój bobuni...:tak:;-)

ewcia zaraz że bzdziągwa, dobrze jest :tak:, na poprzednim było bląd a teraz czas na rude. Ja miałam kiedyś różowe to dopiero wyglądałam ale szczęście mi przyniosły. Zdałam w nich klasę maturalną ( na świadectwie jestem pink :tak:) i poznałam męża.
Ale TY masz roboty z tymi słoikami bidulko.
Ale jestem głodna, ale nie będę taka poczekam na mężusia bo ja nie lubię sam jeść.
Ania różowe,no to nieźle wygladałaś,bo przecież męża na ten róż zapewne wyrwałaś,he:-D:tak:;-). jemu sie podobało,na pewno źle nie było....ach te sloki,makabra,ale trzeba,w domu nie ma go to nie robie obaidoów,ale w sloiki obiad trzeba.:tak::tak:

Dziewczyny : Wielkie Dzieki jestescie Kochane.
Naprawde Mi pomagacie tym ze mi piszecie o Waszych przypadkach...serio to dla Mnie duzo.wiem czego mam sie spodziewac ..przynajmniej.!
Buziaczke nie ma sprawy,pytaj o co chcesz,co chcesz wiedizec i jak,ile,po czo gdzie???:confused::happy::dry::laugh2::tak:;-):-)służymy zawsze pomocną dłonią...

Moj skarb tez spi.Telewizor nowy juz stoi i nawet dziala:)Ja jestem padnieta i zaraz ide spac tylko czekam na moja mame az wroci z "kominow" oj ona to jest biedna zawsze wszystkich musi odwiedzic i z kazdym po kielichu wypic.A jutro mojego tescia imieniny:tak:No i imprezka u nas na ogrodku.ma byc ponad 20 osob:szok:pogoda nie ciekawa sie pisze ale jest jeszcze wielka hala gdzie w razie co mozna cale to towarzystwo przeniesc:-D i po tanczyc tam mozna:tak::-)
buziaczek ja nie mialam zadnych objawow i 4 dni po terminie jak poszlam do szpitala na ktg to mnie juz zostawili i na rano ustawili moj porod bo mialam wywolywany:tak:Tak wiec wiedzialam kiedy zacznie sie jazda:szok::-Dcala noc nie spalam bo po pierwsze w obcym miejscu nie moge zawsze spac i do tego co dwie godziny mnie podlaczali pod ktg na kontrol.

reklama
Do góry