reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry :-)
ja juz zdazylam domek wysprzatac a moje dzieciatko jeszcze spi, nie wiem co sie mu ostatnio stalo ze tak dlugo nyna, no ale przynajmniej mam dluzsza chwile dla siebie z rana:-). ocho wykrakalam sobie wlasnie sie obudzil:-p

Czarna 2 km od brzeszcz do gdize dokladniej? wiem gdzie sa brzeszcze calkiem nie daleko Koz:cool2:

Witajcie z rana! Ja wczoraj kurowałam męża bo głowa go bolała a to już wiecie straszna rzecz jak chłopa coś boli:-D
Buziaczek u mnie pierwszy poród to zaczął się gdzieś koło 22 i ja nie wiedziałam o tym miałam takie lekkie bóle w brzuchu a potem zaczęła mi woda leciec ale do szpitala pojechałam rano o 11 a do tego czasu cały dom wysprzątałam a jak jechałam do szpitala to skurcze co 3 min miałam a w szpitalu męczyłam się do 19:47 bo miałam problem z szyjką i urodziłam w 38 tyg a z drugą ciążą to zaczął się 41 tydz\ień i za 2 dni miałam iśc do szpitala, mężowi urlop się kończył a tu nic aż nagle o 1 w nocy bóle mnie obudziły no to ja męża budzę a on do mnie żebym poszła spac bo coś wymyślam no ale w końcu się zerwał i skurcze też już co 3 min a wody odeszły mi w szpitalu jak lekarz przebił pęcherz a o 4 rano urodziłam:-)
Ewcia miłych szaleństw z mężem :tak:
Iwonka mąż fajny prezent dostał:-)Udanej imprezy
Agatka a ty na bezsennośc cierpisz że tak wcześnie sięzrywasz zamiast korzystac że niunia śpi?:-)
Leika to współczuję... Mój mały ostatnio tak około 5-6 rano zaczyna płakac przez sen i nie wiem czemu:-(
A u nas pogoda się popsuła od wczoraj nie przestaje padac:-(Nawet na dwór wyjśc nie można poskakac po kałużach:-DIdę na śniadanko;-)

o "Ziarno" sie zaczęło i Maja dała mi spokój :-D siedzi i oglada

Agatka szybka jestes, że zdążyłas już domek wysprzątać :-)

Leika od 5 ??? :szok: współczuję :no::-(

iwonka no to niezła impezka wam sie szykuję :-)

nikita córcia wie, ze mamusia musi odpoczać :-)

reklama
Do góry