reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Dzien dobry :-)
ja juz zdazylam domek wysprzatac a moje dzieciatko jeszcze spi, nie wiem co sie mu ostatnio stalo ze tak dlugo nyna, no ale przynajmniej mam dluzsza chwile dla siebie z rana:-). ocho wykrakalam sobie wlasnie sie obudzil
Czarna 2 km od brzeszcz do gdize dokladniej? wiem gdzie sa brzeszcze calkiem nie daleko Koz
ja juz zdazylam domek wysprzatac a moje dzieciatko jeszcze spi, nie wiem co sie mu ostatnio stalo ze tak dlugo nyna, no ale przynajmniej mam dluzsza chwile dla siebie z rana:-). ocho wykrakalam sobie wlasnie sie obudzil

Czarna 2 km od brzeszcz do gdize dokladniej? wiem gdzie sa brzeszcze calkiem nie daleko Koz

Agatka_BB
IX Lachon BB
Czarna tak siedze i mysle ale 2 km od Brzeszcz to mi sie tylko taka wioska jak Jawiszowice kojarzy..... ale nie znam dobrze tamtego terenu..;-)
nikita000
AGATKA
Witam mamuśki !!!!
Dziś Klaudia dała nam pospać do 8:30

nie pamiętam kiedy tak spałam
ania138 tak mi sie cosik wkleiło nie wiem sama dlaczego

Dziś Klaudia dała nam pospać do 8:30

ania138 tak mi sie cosik wkleiło nie wiem sama dlaczego

Pycha
mama Mai i Marty
hej
wpadłam się przywitac i zaraz zmykam, bo moja nińka już mnie ciągnie,
a własnie przed chwilką zastanawiałam sie, co sie stało z Novaczką
wpadłam się przywitac i zaraz zmykam, bo moja nińka już mnie ciągnie,
a własnie przed chwilką zastanawiałam sie, co sie stało z Novaczką
Witajcie z rana! Ja wczoraj kurowałam męża bo głowa go bolała a to już wiecie straszna rzecz jak chłopa coś boli
Buziaczek u mnie pierwszy poród to zaczął się gdzieś koło 22 i ja nie wiedziałam o tym miałam takie lekkie bóle w brzuchu a potem zaczęła mi woda leciec ale do szpitala pojechałam rano o 11 a do tego czasu cały dom wysprzątałam a jak jechałam do szpitala to skurcze co 3 min miałam a w szpitalu męczyłam się do 19:47 bo miałam problem z szyjką i urodziłam w 38 tyg a z drugą ciążą to zaczął się 41 tydz\ień i za 2 dni miałam iśc do szpitala, mężowi urlop się kończył a tu nic aż nagle o 1 w nocy bóle mnie obudziły no to ja męża budzę a on do mnie żebym poszła spac bo coś wymyślam no ale w końcu się zerwał i skurcze też już co 3 min a wody odeszły mi w szpitalu jak lekarz przebił pęcherz a o 4 rano urodziłam:-)
Ewcia miłych szaleństw z mężem
Iwonka mąż fajny prezent dostał:-)Udanej imprezy
Agatka a ty na bezsennośc cierpisz że tak wcześnie sięzrywasz zamiast korzystac że niunia śpi?:-)
Leika to współczuję... Mój mały ostatnio tak około 5-6 rano zaczyna płakac przez sen i nie wiem czemu:-(
A u nas pogoda się popsuła od wczoraj nie przestaje padac:-(Nawet na dwór wyjśc nie można poskakac po kałużach
Idę na śniadanko;-)

Buziaczek u mnie pierwszy poród to zaczął się gdzieś koło 22 i ja nie wiedziałam o tym miałam takie lekkie bóle w brzuchu a potem zaczęła mi woda leciec ale do szpitala pojechałam rano o 11 a do tego czasu cały dom wysprzątałam a jak jechałam do szpitala to skurcze co 3 min miałam a w szpitalu męczyłam się do 19:47 bo miałam problem z szyjką i urodziłam w 38 tyg a z drugą ciążą to zaczął się 41 tydz\ień i za 2 dni miałam iśc do szpitala, mężowi urlop się kończył a tu nic aż nagle o 1 w nocy bóle mnie obudziły no to ja męża budzę a on do mnie żebym poszła spac bo coś wymyślam no ale w końcu się zerwał i skurcze też już co 3 min a wody odeszły mi w szpitalu jak lekarz przebił pęcherz a o 4 rano urodziłam:-)
Ewcia miłych szaleństw z mężem

Iwonka mąż fajny prezent dostał:-)Udanej imprezy
Agatka a ty na bezsennośc cierpisz że tak wcześnie sięzrywasz zamiast korzystac że niunia śpi?:-)
Leika to współczuję... Mój mały ostatnio tak około 5-6 rano zaczyna płakac przez sen i nie wiem czemu:-(
A u nas pogoda się popsuła od wczoraj nie przestaje padac:-(Nawet na dwór wyjśc nie można poskakac po kałużach

Pycha
mama Mai i Marty
o "Ziarno" sie zaczęło i Maja dała mi spokój
siedzi i oglada
Agatka szybka jestes, że zdążyłas już domek wysprzątać :-)
Leika od 5 ???
współczuję
:-(
iwonka no to niezła impezka wam sie szykuję :-)
nikita córcia wie, ze mamusia musi odpoczać :-)

Agatka szybka jestes, że zdążyłas już domek wysprzątać :-)
Leika od 5 ???

iwonka no to niezła impezka wam sie szykuję :-)
nikita córcia wie, ze mamusia musi odpoczać :-)
Pycha
mama Mai i Marty
aniab tez lece na śniadanko, bo od wczorajszego obiadku nic nie jadłam, musze sobie cosik smaczniutkiego wymyślić :-)
nikita000
AGATKA
no pogoda zaczyna sie robic nawet nawet
choc słonca niema to przynajmniej nie wieje tak jak wczoraj
choc słonca niema to przynajmniej nie wieje tak jak wczoraj
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
a u nas pochmurno, wiatru tez nie ma, ale mogło by dzis nie padac, bo w sąsiedniej wsi jest dzic piknik i chciałabym pojechac
Podziel się: