reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Pycha, Aniab nie cierpie na bezsennosc, ale lubie miec wysprzatane w sobote z samego rana wtedy mam caly dzien wolny, tak sie przyzwyczilam jak chodzilam do pracy i chyba mi to zostalo
. Zdazylam juz cisto zrobic i teraz sie tylko musi upiec (juz pachnie
) mam nadzieje ze mi wyszlo bo jak nie to sie

Agatka ja chcę kawałek ciasta!!!!;-)
Tu w Szwecji ja nie piekę bo w mieszkaniu które mąż ma jest zepsuty piekarnik i jeszcze mu nie wymienili i już mi się tęskni za swoim ciastem
Bo w domu w Polsce to co tydzień coś mam
Pycha ale się zawzięłaś z tym niejedzeniem kolacji
Podziwiam bo mnie to by głód w nocy spac nie dał i zaraz głowa by mnie bolała
A dziś dzień ojca- właśnie smsy z życzeniami powysyłałam a tak wogóle to mam 6 rocznicę slubu i mąż dzwonił że o 12 po mnie wpadnie i zawiezie do jakiegoś centrum na zakupy - żebym sobie poszalała a po 2 godz przyjedzie po mnie bo on niestety ma dziś pracę ale wieczorkiem chyba jakaśdomowa kolacyjka będzie

Pycha ale się zawzięłaś z tym niejedzeniem kolacji

A dziś dzień ojca- właśnie smsy z życzeniami powysyłałam a tak wogóle to mam 6 rocznicę slubu i mąż dzwonił że o 12 po mnie wpadnie i zawiezie do jakiegoś centrum na zakupy - żebym sobie poszalała a po 2 godz przyjedzie po mnie bo on niestety ma dziś pracę ale wieczorkiem chyba jakaśdomowa kolacyjka będzie

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam a u mnie slonko od rana i mam nadzieje ze juz tak pozostanie
My spalismy do 8:30
NIe wiem czy pozniej wpadne do was ale zycze wam mielgo i slonecznego weekendu
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich tatusiow
Aniab Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
100 lat z tym samym
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich tatusiow
Aniab Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Pycha
mama Mai i Marty
aniab
z okazji rocznicy
wszystkiego naj naj naj
a przede wszystkim
duzo miłości
z okazji rocznicy
wszystkiego naj naj naj
a przede wszystkim
duzo miłości

Pycha
mama Mai i Marty
a mój bączek śpi, więc mam labę :-):-):-)
E
Ewcia81
Gość
Dzień dobry witajcie.
My czekamy na tatusia ze śniadankiem i kawą. Już jedzie do nas,ale nie wiemy gdzie dokłądnie jest,trzeba zadzwonić do niego
;-).
My czekamy na tatusia ze śniadankiem i kawą. Już jedzie do nas,ale nie wiemy gdzie dokłądnie jest,trzeba zadzwonić do niego

Dzisiaj życzymy wszystkim tatusiom naszym,waszym dużo szczęścia,miłości i spełnienia marzeń!!!
Iwonka pozdrów Novaczke też.A co neta nie ma czy jak??
Nikita współczuje tak wczesnego wstania,ale jakos dzień zleci,jedna kawa dwie i będzie good.
Aniab pewnie ,ze będe szalała z mężem..ale za 3 dni

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu kochana....
Wiecie co ja będe zkaąłdała nowy watek ale dma znać wam co i jak...potem bed eide robić niama dla mężą,tzn piodgrzewac,bo jedzie,papaap
Za godiznke gdzies powinnam byc,tzn koło 12-13.do usłyszenia...
Nikita współczuje tak wczesnego wstania,ale jakos dzień zleci,jedna kawa dwie i będzie good.
Aniab pewnie ,ze będe szalała z mężem..ale za 3 dni

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu kochana....
Wiecie co ja będe zkaąłdała nowy watek ale dma znać wam co i jak...potem bed eide robić niama dla mężą,tzn piodgrzewac,bo jedzie,papaap
Za godiznke gdzies powinnam byc,tzn koło 12-13.do usłyszenia...
Witam póżnym rankiem
Emi w nocy szalała ,i tak pospałyśmy rano do 10 godzinki,
Wczoraj na pokazie kosmetyków byłam z bratowa ,cholenie drogie kosmetyki ,ale fajne bardzo ,wyszłyśmy z makijażem i swietnie wyglądałysmy

Aniab przyłaczam się do zyczen sto latek dla was razem,wszystkiego naj naj
Emi w nocy szalała ,i tak pospałyśmy rano do 10 godzinki,
Wczoraj na pokazie kosmetyków byłam z bratowa ,cholenie drogie kosmetyki ,ale fajne bardzo ,wyszłyśmy z makijażem i swietnie wyglądałysmy

Aniab przyłaczam się do zyczen sto latek dla was razem,wszystkiego naj naj

reklama
Ja ostatnio sprzątam w piątek ,i całą sobote mam wolną ,mężowi zawsze zostawiam odkurzanie bo tego nie cierpie robić
placuszek bym upiekła ale co z moim odchudzaniem ??lepiej sie powstrzymam ,musze sobie jakaś wycieczke rowerowa zrobić ,może z moim chopem ,bo po 12 będzie już w domku

placuszek bym upiekła ale co z moim odchudzaniem ??lepiej sie powstrzymam ,musze sobie jakaś wycieczke rowerowa zrobić ,może z moim chopem ,bo po 12 będzie już w domku
Podziel się: