Pycha
mama Mai i Marty
dla
małych Mateuszków
najserdeczniejsze zyczonka
imieninowe!!!!
małych Mateuszków
najserdeczniejsze zyczonka
imieninowe!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
iwonka, bo chłopa trzeba było z dzieckiem w domku zostawic, a sama na zakupy :-)

Okaze sie
1 sloiczek na duzy gar i do tego smietanka 30% i zajadam sie nia jak nie wiem.

ania138 - jak będziesz chciala tą bardziej drastyczną od seksu metodę przyspieszenia porodu to daj znać, napiszę Ci na PW jak wrócisz.

nie wiem tylko czy nie za mało czasu już mam, ale może warto spróbować 

, a ja dzisiaj Pierogi Ruskie sobie zafunduję, ale kupne
. Właśnie się gotują. U mnie się trochę plany zmieniły i jadę jutro na12, aż mnie głowa rozbolała.

Teraz Madzia śpi, Adrianek na bajki patrzy a ja kawusię piję. Dzisiaj mnie naszło jak nigdy. Zrobiłam sobie barszcz czerwony z krokietami
Miałam już takiego smaka że musiałam. Zrobiłam do tego sajgon w kuchni i będę miała za chwilkę co robic:-( Ale warto było
Sama wiem co to znaczy wszystko załatwiac z dzieckiem, niech tak jeszcze kolejka dłuższa to awantura gotowa! Dużo zdrówka życzę!!!!! No a chłopy to faktycznie najpierw robią potem myślą. Jak mi mój przedstawił wczoraj plan wykonania centralnego to myślałam że padnę. Wyglądałoby to
a mój mąż jest budowlańcem więc zna się na tej robocie, tylko postanowił sobie czasu oszczędzic
Bardzo lubię czytac twoje posty!!!
Ja z moim nie chadzam, ale z synem też się żle kupuje. No chyba że zabawki. No zachcianki
fajna sprawa, pod warunkiem że wykonalne!
mąż zlikwidował

Aniu to trzymamy kciuki!!!