reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i mój syn zasnął:dry:No i jak mam się teraz do gina wybrać:confused:QA musze bo tablety mam do dziś.No nic sobie zorganizować nie umiem ostatnio, oj wsztstko z rąk leci:-:)-(Jakaś taka do niczego jezdem...
Iwona.c28 jak dobrze przeczytałam suwaczka to jutro Kuba ma roczek?????
Gratulacje:-):-)

Tak to juz jutro:tak::tak::tak: i z tej okazji robimy mu mala imprezke. Co prawda bedziemy tylko my i moi rodzice, ale bedzie tort i zabawy;-). Mieli byc jeszcze tesciowie ale nie przyjada:no: Nie robie duzej imprezy - poprostu zjemy torta i troche posiedzimy to wszystko.

Pojdziesz jak maly wstanie nie przejmuj sie przynajmniej nie bedzie ci marudzil bo wyspany bedzie:tak:

A ja dzis na obiadek robie kopytka z sosem:-)

reklama
Witam!

Od samego rana mam nerwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przed chwilą zadzwoniłam do administracji i zrobiłam taki dym, jak mi nie zaczną grzać to pójdę tam i komuś nawalę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taka piździawę mam w domu, że mała bania.

Z tego wszystkiego to nie wiem co komu miałam napisać :zawstydzona/y: wybaczcie.

Witam!

Od samego rana mam nerwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przed chwilą zadzwoniłam do administracji i zrobiłam taki dym, jak mi nie zaczną grzać to pójdę tam i komuś nawalę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taka piździawę mam w domu, że mała bania.

Z tego wszystkiego to nie wiem co komu miałam napisać :zawstydzona/y: wybaczcie.

SEWA nie denerwuj sie poprostu wez ich op** przeciez nie mozecie w domu marznac:no:

Iwona no właśnie według tego pal...nta z administracji możemy marznąć :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Przed chwilą zadzwoniłam do głównego szefa, może coś z tego będzie. Ale mówię Wam jak nie zaczną dziś grzać, to jutro pójdę i komuś nawalę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak Jędrkowi ma katar minąć, jak w domu zimniej jak na dworze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do grzania oj pamietam jak z noworodkiem w bloku wkurzalam sie bo zimno :wściekła/y:
teraz mozemy sami sobie wlaczac ogrzewanie na szczescie :-)gazowe

witam
sewa musisz z nimi krótko ale to dziwne ze nie grzeja u Was jeszcze przecież jest zimno.Na pewno wam właczą.:tak:
Ja to sie ciesze ze nie musze sie prosic sama ide napale kiedy i ile chce i mam ciepełko.
Pozdrowionka dla wszystkich mamus i dzieciaczków

hej

ale miałam wczoraj dzien,

najpierw próbowałam po raz 2 wysłać około 250 zdjęc do wywołania i jak się przesyałały to wyłączyłama sobie kompa :wściekła/y: a jak chciałam powtórzyc, to internet mi sie rozłaczył :wściekła/y:

następnie nie chciałam wczoraj Majki kłaść na drzemke, bo potem wieczorem szaleje, to usnęła mi na nocniku :-D

następnie poszliśmy do Intermarche na zakupy i okazało sie że wygrałam toster :happy::happy::happy: bo kilka dni prędzej wrzuciałam paragon

potem wracamy i na naszej klatce schodowej spotykamy sąsiada, który sobie pali parierosa więc zwróciałam mu uwage, że na klatce sie nie pali, a ten zaczął się bezczelnie burzyc, ze on nie pali na klatce, tylko w domu sobie odpalił :no::wściekła/y:

wróciliśmy do domu i pokłóciłam sie z Darkiem, bo zapytałam sie go dlaczego mnie nie poparł, a ten do mnie, że jemu to nie przeszkadza, a ja mu, że mi to tez nie przeszkadza, ale nie chcę zeby moje dziecko przechodziło przez zadymiona klatke, no i sie zaczęło :no:

a na koniec Majka urzadziła cyrk, bo nie chciała spać, ani w łóżeczku, ani ze mną na tapczanie :no::-(

vici współczuję przezyć, ja to jestem straszna panikara, więc nawet nie umiem sobie tego wyobrazić :-(

kasiula matula my mieliśmy bartkowe sandałki i po pierwszym spacerze wyglądały tragicznie, od razu pozdzierane, ale kozaczki chyba i tak kupie bartkowe, bo Maja jak skończyła rok, musiała chodzić w bucikach ortopedycznych i chce dla niej dobre buty, a te bartkowe maja jednak opinie najlepszych,

sewa współczuje tej zimnicy :no: to dziwne, przeciez dziś w nocy było tylko 3,5 stopnia

asiulinka fajowe masz zdjęcie w podpisie :-)

ufff...... ale sie napisałam

Witam:-)ja od rana wzielam sie za pranie bo pogoda idealna i wszystko ladnie wyschnie:tak:NIe mieszcze sie juz w swoje jeansy:no:dobrze ze kiedys moja mama przywiozla mi za duze wtedy jeansy a teraz sa juz na styk:szok:Moj R juz z rana na palil w kominku za nim my wstalysmy(a saplysmy do 9 ) i mam w domu ciepelko:cool2:

Vici dobrze ze juz wszystko jest ok!
Kasiula w PL sa to bardzo popularne buty:tak:
Sewa wspolczuje,mam nadzieje ze lada moment wlacza wam ogrzewanie...:tak:
Pycha Gratuluje wygranej...Nie zlosc sie na meza juz bo jutro masz swoje swieto;-)
Bodzinka
witaj!

reklama
no wlasnie ja tez slyszalam conieco ze sa bardzo dobre dla stóp i chcialam was zapytac i teraz wiem ze kupie kozaczki dla emi sopiero jak polecimy do pl juz nawet widzialam sliczne na stronce bartkowej :)

Do góry