reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry! Moje dzieciaki osttnio mnie rozpieszczają:-) Wstajemy o 9:tak: Właśnie piję sobie kawkę i do roboty. Mam dziś zaplanowane sprzątanko:crazy: Tylko ciekawe czy mi dzieci pozwolą:confused: Przed chwilą stoczyłam bój o moją gorącą kawę:dry: Madzia złapała z całej siły za ucho kubka i ciągnęła, na szczęście udało mi się zamienic na bułkę. Ufff.... Trzeba miec oczy dookoła głowy. A co do bułki to miałam z czosnkowym serkiem i małej okropnie smakowało:szok:
Pycha oby jak najmniej takich dni!!!!!! Gratuluję wygranej:tak:
Sewa nimi to naprawdę trzeba porządnie potrząsnąc. Nienormalni czy co, ludziom każą marznąc zamiast wziąśc za du** dłużników:no:
Iwonac.28 miłego zakupowania!:blink:
Bodzinka szybkiej wizyty! A Loluś niech się wyśpi:tak:
Iwonka2006 ale takie rośnięcie to milutkie jest:laugh2:
Pozdrowionka dla wszystkich. Odmeldowuję się:-D

reklama
Dzień dobry!

Za mną kolejna kiepska nocka... przez to niedospanie chodzę wiecznie zła:-( i powoli tracę nadzieję, że jeszcze kiedyś się wyśpię, w końcu planujemy niedługo kolejne dziecko... :dull:

Własnie piję drugą kawkę.

Sewa - strasznie Ci współczuję, z tym niegrzaniem... a nie macie farelki, żebyś choć małemu w pokoju nagrzała?

Za to dzwonili do mnie ze szkoły językowej - jutro mam pierwsze zajęcia z hiszpańskiego :) Jeśli zjawią się wszycy co się zgłosili to otworza nam grupę :-)

Witajcie Dziewczynki...

Ja tak na chwilke wpadłam zobaczyć co tam u Was słychac od wczoraj...bo za godzinke mój mąz już będzie w domku i musze obiad skończyć, dziś gulasz na jego życzenie...

Sewa współczuje Ci na prawdę, mam nadzieję że coś wywalczysz, ale wiesz jak to jest z urzędnikami czy jak tam ich nazwać? U nas gzreja a le ja mam pozakrcane grzejniki, bo w dzień całkiem ciepło, a wieczorkiem troche odkręcę, z resztą staram sie utzrymać temperaturę ok 20 stopni, żeby Kuby nie przegrzać bo jak potem wyjdziemy na dwór z cieplutkiego mieszkanka to by od razu cos załapał...

Pycha biedaczko, co Ty masz za sąsiadów, jak nie pies to fajki... oj.....

No i nie wiem co jeszcze komu miałam pisać???

Tak w ogóle to pewnie przez kilka dni będzie mi ciężkoi do Was pisac, bo w piątek przyjeżdżaja moi rodzice, bo w sobote mamy urodzinowa impreskę, no a jutro to tzreba wszystko przygotowac żarcie no i fryzjer (w końcu)... no to do "zobaczenie" prawdopodobnie we wtorek... to bawcie się...

Acha... Iwona.c- z racji tego że bedzie mi ciężko siąść do kopma to składam Twojemu Kubusiowi już dziś urodzinowe życzonke, choc to dopiero jutro:
Kochany KUBUSIU
Dziś jest Twój dzień. To właśnie tego dnia, rok temu, przyszedłeś na ten świat. Z tej oto właśnie okazji życzymy Ci wszystkiego co najcenniejsze - sukcesów, zdrowia i tego prawdziwego szczęścia.

Kubuś z mamusią

Sewa - strasznie Ci współczuję, z tym niegrzaniem... a nie macie farelki, żebyś choć małemu w pokoju nagrzała?

Włączam dmuchawę. Ale nie może to chodzić cały dzień :dry: a jak mieszkanie wyziębione to jak wyłączę to szybko zimno się robi :shocked2: błędne koło :wściekła/y:
Współczuję nocki.
Hiszpański.... fajnie.

elisabeth udanego imprezowania. Naciesz się kochana mężulkiem.

sikoreczka miłego sprzątanka :tak:

Bodzinka witaj! jakoś mi umkneło to, że mamy nową mamusię :zawstydzona/y: to wszystko przez te kaloryfery :confused:

Pycha Nie zlosc sie na meza juz bo jutro masz swoje swieto;-)
iwonka jak sie nie złościc??? jak on nawet by nie pamiętał, musiałam mu przypomniec, bo w niedzielę robię imprezke imieninowa i by sie chłopak zdziwił :no:

elisabeth miłego spedzania czasu z mężulkiem :-)

Leika hiszpański :szok: a czemu akurat ten jezyk??? i wspólczuję nieprzespanych nocek :no::-(

sikoreczka aby sprzatanie sie powiodło :-)

a Majka zasnęła mi w aucie :tak: specjalnie pojechałam na zakupy samochodem, bo widziałam ze już jest senna, a normalnie to ostatnio urzadza wielkie płacze przez zaśnięciem :no:

a ja zaraz zabieram się za bigos, ostatnio u teściowej jadłam i tak mi posmakował, ze dzis sama robię :-)

reklama
Do góry