reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mysmy byli dzisiaj u lekarza z tym katarkiem i kaszelkiem Macia. Okazało sie ze to nic takiego, płucka w porzadku. Przepisała nam kropelki do nocka i syropek.
No i Macio waży już 7500g

Ja też chrzciny robie w domu, bedzie ok 14 osób. I tez sama robie. No tesciowa troche pomorze i moja mama też ma przyjechac wczesniej popilnować macia kiedy ja bede pichciac.
Co prawda narazie mam pomysł na obiadek. O ciastach jeszcze mysle.

Pycha sprawdz swoje domysły i nie popuszczaj draniam!

Własnie wypadła od nas moja mama , przyniosła pare pierdołek i dla jasia zabawki .
a ja dalej czekam na tego kuriera ::) juz po 10 a jego neima ::) :D

Na obiadek mam pomidoróweczke z ryżem .Własnie gotuje :p

Tesciowa niedawno wróciła z Włoch i bardzo chciała coś Majutkowi kupić ale wózek juz kupilismy fotelik też i nie wiedziała co jej ma kupic to zaproponowała że zrobi chrzciny. A mnie pasuje. Ciasta tez kupujemy mamy taka restauracje tutaj ma pyszne wypieki.

Wiecie co muszę się pożalić bo mam dosyć mojej szwagierki. W ciazy kobita i normalnie nie do zniesienia sie zrobiła, jak wrzeszczy na teściową to normalnie uszy wiedną, a tesciowa żeby jej zazłe nie brac bo wciąży - kurza morda ja też w ciazy byłam i tak nie warczałam na wszystkich a ona zawsze taka była teraz tylko bardziej i jeszcze ja usprawiedliwiają. jak mnie wqur.... to wybuchnę bo ja sobie nie pozwolę, ale ona chyba wie bo na mnie nie warczy :mad: :mad: :mad:

Witam:) jestem ze styczniówek i chciałam się przylączyć, bo też siedzę w domku z synkiem  ;) zostaję do 1 września- niestety od nowego roku szkolnego muszę wracać.
My chrzcimy małego w niedzielę wielkanocną. Całe szczęście nie muszę robić wszystkiego sama, bo mój dzień jeszcze nie jest poukładany  ;D rozdzielilam wszystko między mamę teściową i babcię :) sama zamawiam tort i robię sałatkę :) zaparaszamy tylko najbliższych- ale i tak wychodzi 17 osób :)

Pycha złap ich na gorącym uczynku  ;D
pozdrowionka

Hej dziewczyny

Czesc Izabelka, witamy serdecznie :)

Dziewczyny ale macie teraz sajgon z przygotowaniami chrzcin.....to mi przypomina moje przygotowania do slubu, matko ale byl kociol

Witam nowa mame domową :) skąd jestes ?

Dobrze że moja szwagierka ma 14 lat i tak szybko sie niezaciązy :p wiec mam jeszcze pare lat spokoju <choc czasami potrafi odpyszczyć bo to zodiakalny skorpion > ale na całe szczescie nie do mnie bo bym ją normalnie szmata przez łep szczeliła ;) ::) .A pozatym ona jest teraz na etapie "metalowania > wiec czuje w nas pokrewne dusze i cicho siedzi ::)
...ah te dzieci ::) :D :D :D :D

reklama
Do góry