I
iiwka
Gość
ej.... No normalnie zaczynam się nudzić...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj koffana witaj..Cześć dziewczyny, wróciliśmy
Coś ważnego mnie ominęło? ;-)
no to poszałałas,,superrrWitam.Ja dzis rano bylam na zakupach dla siebie i chumorek mam juz lepszy:-).Musialam sobie kupic buty i spodnie ciemne bo w piatek mam pogrzeb brata.:-(
A to sa moje zakupy.Czarne adidasy,czarne spodnie,dresik welurowy,koszulka nocna i staniczki dwa.i dla Vanesski wzielam adidaski bo mi sie bardzo spodobaly.:-)
![]()
uuuuu kruchutko co,,ach ci faceci olej go..Ja też jakoś nie mam czasu siąść do kompa, może jak mała pójdzie spać. A zapomniałam dodać że mam dość swojego męża![]()
no chopaki szaleja widze,,heeeiwonka zakupy super zrobiłaś:-)
A to zdjęcia z dzisiejszych odwiedzin:-)Grześ ze swoim kuzynem Bartusiem:-)
rozumiem z etwoj m tak do ciebie o tmy kompie,,no to podaje reke moj tez,,,tylko zasiade do was od razu kłapie dziobem na mnie,,,,Sprowokować się nie daję, ale już wymyśliłam dla niego zemstę, bo u nas jeśli są kłótnie to tylko na jeden temat: "zacznij się wreszcie zajmować swoim dzieckiem, a nie tylko tv i komputer". W niedzielę pojadę na cały dzień a jego zostawię z małą, niech ma za swoje