reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Siemka mamuski..
ja w domu....sprawdzalam zeszyty,i robiłam zliczenia wszytskich ocensrednich i wogóle z ubiegłych lat i wsio do porowanania,,,ale jutro mam sporo tez roboty,,,ale juz mi sie dizisaj nie chce...

Moj Matus dzisiaj slicznie śpiewał,tańczył i nie płakał na Dniu babci i dziadka.musze wklić zdjecia to wam pokaze jak było,hehe

No ja dopiero teraz do kompa sie dopchalam i mam chwile to mały go okupowął,hehe,,

Cześć dziewczyny, wróciliśmy :)

Coś ważnego mnie ominęło? ;-)
witaj koffana witaj..
no nie zazdroszcze zdrowka,,
a jak tam bylo,,ciepło,fajnie,wypcozełaś,a jaks atranka były???

Witam.Ja dzis rano bylam na zakupach dla siebie i chumorek mam juz lepszy:-).Musialam sobie kupic buty i spodnie ciemne bo w piatek mam pogrzeb brata.:-(
A to sa moje zakupy.Czarne adidasy,czarne spodnie,dresik welurowy,koszulka nocna i staniczki dwa.i dla Vanesski wzielam adidaski bo mi sie bardzo spodobaly.:tak::-)
189375.jpg
no to poszałałas,,superrr

Katrinm5- jakie fajne bobaski i jak ladnie siedza, zdjecia super,
Leika - witaj, witaj
Anaconda - tylko spokojnie, nie daj sie sprowokowac:-), oj ci mezowie

Oj Dawid mi daje dzisiaj czadu, jakis taki niemily jest. Normalnie sily nie mam juz, pisac mi sie nawet nie chce....:-(

Sprowokować się nie daję, ale już wymyśliłam dla niego zemstę, bo u nas jeśli są kłótnie to tylko na jeden temat: "zacznij się wreszcie zajmować swoim dzieckiem, a nie tylko tv i komputer". W niedzielę pojadę na cały dzień a jego zostawię z małą, niech ma za swoje

Sprowokować się nie daję, ale już wymyśliłam dla niego zemstę, bo u nas jeśli są kłótnie to tylko na jeden temat: "zacznij się wreszcie zajmować swoim dzieckiem, a nie tylko tv i komputer". W niedzielę pojadę na cały dzień a jego zostawię z małą, niech ma za swoje
rozumiem z etwoj m tak do ciebie o tmy kompie,,no to podaje reke moj tez,,,tylko zasiade do was od razu kłapie dziobem na mnie,,,,

reklama
:wściekła/y: Jasmina wlasnie umazala sobie wlosy kisielem, luuuudzie trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry