reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia fotka super a ta pani w bezowych spodniach i widocznym brzuchem to kto? Chyba w ciazy nie?
Ja bym chciala isc do fryca ale nie mam kiedy....

Mój mały śpi zasnął bez problemu narazie:szok:
A ten chłopiec z kotkiem na pupie to mój Grześ:-)Miedzy nimi jest 3,5 miesiąca róznicy.A jak razem wojowali:-DTrzeba było uważać żeby krzywdy sobie nie zrobili:tak:
Dzięki dziewczyny jutro wkleję jakieś inne zdjątka mojego łobuziaka:-)
jaśmina oj to rzeczywiście kiepski dzień miałaś nie zazddroszczę w wszpolczuję..
Ewcia synus bardzo elegancki:tak:
Dobrze że mój maż nie mówi że siedze tyle przy kompie;-)U nas jest odwrotnie to on wiecznie przy nim siedzi:wściekła/y:

reklama
Do góry