reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam, dawno sie nie odzywalam bo troche mialam na glowie, Maks znow sie rozchorowal dostal goraczki 39,3 i jechalismy na pogotowie i znow chore gardlo, jutro do kontroli i chemy mu zrobic wymaz gardelka. Jeszcze wczoraj mielismy bal w przedszkolu z Maksem bylo lepiej wiec poszlismy cala rodzinka :tak:A co tam ponizej pochwale sie swoimi dzieciaczkami :-) Na dodatek Mai chyba ida piatki albo lapie ja jakies chorobsko bo jest starsznie rozdrazniona placzliwa i niechce mi jesc zje z 4 lyzeczki i porazka :-(Jutro tez ja umowilam na wizyte i zobaczymy co lekarz powie, jeszcze ja zwaze bo cos mi sie wydaje ze schudla :-:)-:)-(
A ponizej moj kowboj Maks i motylek Maja :-)
SANY0195.JPG

SANY0196.JPG

SANY0198.JPG

Zobacz załącznik 65506

Super fotki,u nas choinka w piątek i Olek będzie piratem.Ja i tak musze być na choince,bo jestem odpowiedzialna za paczki.Jutro z kumpela bedziemy pakować.Oto co brzdące dostaną za 30 zł:
  • Puzzle 3D 72 elementy
  • książeczka edukacyjna(do wyboru:poznajemy kształty,kolory,magiczne słówka i liczymy do 10)
  • mała czekolada Kinder
  • Mis Lubiś
  • Tic Tac-i
  • Milky Way
  • herbatniki Leibnitz
  • wafelek cos jak Knopers
  • lizak Chupa Chups
Dla pań pralinki likierowo-truflowe z Goplany:tak:

Woloszki, świetne zdjęcia, śliczne dzieciaki, no i rewwlacyjnie przebrane :tak:
Ja mam dość, idę się położyć...Budzik nastawiłam na 7 rano i jutro dalej jadę z tą historią :baffled:.Fuj fuj fuj, nie cierpię historii w żadnej postaci :wściekła/y:
Dobranoc

reklama
Do góry