reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień doberek:-) U mnie z rana pączusie przyszły:tak: Mężuś przyniósł jak po bułeczki był. Oj jak ja się przez ten tydzień rozleniwię:-p Teraz czekam aż wróci żeby tą kawusię wypic z pączusiami:-DWoloszki zdjęcia super! Przebrania dzieciaków ekstra:tak:
Inna NaJlEpSzE żYcZeNiA uRoDzInKoWe DlA cIeBiE!!!!!!!!!
fleur214age3.gif
Oliwka super. Mała kombinatorka;-) A historii to nie zazdroszczę:no: niecierpię:zawstydzona/y:
Zmykam na kawusię bo mężo wrócił. Papa!​

Witam.A to dla was paczki.mam ich 25 tzn mialam bo juz 3 pochlonelam
shocked.gif
p.gif
laugh.gif
tyle mi maz przyniosl
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (600x450).
189625.jpg

MARTYNKO W TYM DNIU

Prawdziwych roż dziś nie dam Ci lecz składam Ci życzenia
i w słowach tych wyrażam myśl, niech spelnią się marzenia.
Życzę Ci tak jak nikt nie życzy, jak w bajce dobra wróżka.
By spełniły się marzenia z samego końca Twego serduszka.

a75805a0.png
006.gif
I ja sie dolaczam do zyczen!!!!!!!!!:-p:-):-):-):-):-)

Cześć dziewczyny:-) u mnie prawdziwa zima biało jak diabli:rofl2: a wczoraj taka super wiosna była no ale cóż :crazy:.Ja to zapomniałam że dziś tłusty czwartek dopiero czytam bb a tam widze pączki:-)-nieżle.
INNA- sto lat ,dużo miłości, szczęścia no i gromadki dzieci:-p
KATRINM- oglądałam twoją galerie na bb- super
EWCIA- Mati prawdziwy elegant w tym peckolu:-D:-D
WOLOSZKI- ale fajne kostiumiki:laugh2:

Ja dziś wybieram się z małą do mojej mamy aż do niedzieli więc mnie nie będzie bo tam niema kompika:-( ale trochę odpoczne psychicznie :szok: od teściowej:happy:
a za chwile mój M przywiezie pączki tylko pewnie mniej niż twój IWONKA:-D:-D

No a ja wróciłam ze sklepu..Moment ale dobrze mi zrobiło przewietrzenie się.Kupiłam co trzeba i do pączków marsz:-):-):-)Taniej wyjdzie niż kupne no i więcej:-):-)Może nie takie ozbobne ale co tam:-):-)

Dzień dobry!

Ja dziś nie smażę pączków ani faworków, jeszcze za dużo roboty mam po wyjeździe, no i chore dziecko...
buziaki, zajrzę potem.

reklama
Do góry