reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień doberek:tak:

My pomału szykujemy się do lekarza, bo Amandzi dziwne plamy na policzku wyskoczyły po wypici przeze mnie mleka :szok: ....i tak na 11 mamy zamiar do niego trafić...:tak:

Nocka była nie wyspana :dry:
Wykąpaliśmy ją o 20.30 potem amciu i jak zasnęła koło 22.30 małż przeniósł ją do łóżeczka i tam grzecznie spała do północy:tak: .....potem znowu amciu i po 1.00 przeniosłam ją znowu do łóżeczka.... kolejną pobudkę zrobiła po 3.00 a godzinę później stwierdziła że się wyspała i do tej pory nie śpi :crazy:
.... wczoraj za długo spała na spacerku:baffled: ...bo ponad 5godzin a zwykle śpi maksymalnie z 3:dry:

Inna no myślę że jednak nie gołąbki:rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-DSMACZNEGO:-):-)
No cóż...

GOŁĄBKI:-p
Witajcie Lachonki! Nie wiem czy się wyspałam ale cudna pogoda więc za chwilkę zbiorę towarzycho na pacielek:tak: Madzik strasznie w nocy kaszle:dry: Syropek jej dałam ale nie bardzo pomogło. Z tego co widzę dziś jest lepiej. Idę do biedronki rolety nabyc, mam nadzieje że się z tym jakoś zabiorę:sorry2: Kawusiam sobie:laugh2: i wrzucę wam zaraz te dwie fotki z wczoraj:tak:
Brawo!!!!!!!!!!!! Dokładnie - gołąbki :laugh2:. I nie umiem nic poradzić na to, że je tak uwielbiam :zawstydzona/y:
Dla Madzika zdróweczka, tulaski i całuski dla Niej od nas :tak:

Bodzia, a ja już prawie byłam u Ciebie, w Zabrzu :-D. Myślami :laugh2:. Bo zmywarkę będziemy jechali odebrać do Gliwic, a z Gliwic do Zabrza niecałe 11 km (według map24), ale okazało się że autem dostawczym pojedziemy, w związku z czym nie będzie jak zabrać Oliwki :-(.

Bodzia, Inna jeszcze troszkę ciepełka i się w zoo sptykamy:-D:-D:-D Może jak siostra będzie z Agatką to je zabiorę też ze sobą (oczywiście jak się nie pogniewacie)

Obiecane zdjęcia:
09515213099.jpg

Madziunia na spacerku :-)
09553313099.jpg

Adrianek z nagrodą za zastrzyki:laugh2:
09593313099.jpg

Kajtuś koffam cię:laugh2:

No popatrz no Ty....jak czlek paszcze otworzy to wszystko jest jasne!!! :tak::tak:;-):-D:-D

Wiedzialam Kasia zes mozna na Ciebie liczyc....taka siostra to skarb!!!!:tak::-D:-DEwcia dzieki za zakaski!

widzialam widziala...dzis JA STAWIAM !!! Trzeba sie cieszyc bo to nie codzien sie zdarza takie odnalezienie!!! :tak::tak::tak:
To ja witam :-)
Melduje ze pocwiczylam za wszystkie (a zwlaszcza za moja sistre blizniacza ;-), kupiłam na wyprzedazy sweter (Ty tez Kasia skenra jestes? ;-) I gotowam do PPD ;-):-p:-p
No do skner to raczej trudno mnie zaliczyć(te lata rozłąki jednak miały wpływ na nasze charaktery), ale wyprzedaże baaaaardzo lubię.

A ja jem śniadanie :tak: Ciekawe czy któraś zgadnie co takiego :-p
GOŁABKI??

reklama
Inna ja stwiam na gołębie:rofl2:
A ja dojrzewam co by dzis jechac do parku w Chorzowie z Małym.
To wezcie i nas....od nas nie jakos strasznie daleko, A4 smiga sie wiec mysle ze kiedys sie spotkamy w Chorzowie!!!

No do skner to raczej trudno mnie zaliczyć(te lata rozłąki jednak miały wpływ na nasze charaktery), ale wyprzedaże baaaaardzo lubię.

GOŁABKI??

Inna na sniadanie Golabki a co na obiad i kolacje? ;-)
Witaj Soistrzyczko!!!:laugh2::laugh2:

Do góry