potworek.pl
Potworkowa Mama :)
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!! Jem gołąbki na sniadanie
Tylko nie mówcie nikomu ok ??
Sikorki małe - cudowne!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bodzia, a ja już prawie byłam u Ciebie, w Zabrzu. Myślami
. Bo zmywarkę będziemy jechali odebrać do Gliwic, a z Gliwic do Zabrza niecałe 11 km (według map24), ale okazało się że autem dostawczym pojedziemy, w związku z czym nie będzie jak zabrać Oliwki :-(.
Im nas więcej tym lepiejBodzia, Inna jeszcze troszkę ciepełka i się w zoo sptykamyMoże jak siostra będzie z Agatką to je zabiorę też ze sobą (oczywiście jak się nie pogniewacie)
Na śniadanie gołąbki, na obiad jeszcze więcej gołąbków i na kolację znowu gołąbkiTo wezcie i nas....od nas nie jakos strasznie daleko, A4 smiga sie wiec mysle ze kiedys sie spotkamy w Chorzowie!!!
Inna na sniadanie Golabki a co na obiad i kolacje? ;-)
Witaj Soistrzyczko!!!![]()
Sikoreczka Beboki cudne modele a psinek jaki zadowolony![]()
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!! Jem gołąbki na sniadanieTylko nie mówcie nikomu ok ??
TAAAAAAAAAAAKSikoreczka fajowskie zdjecia!!!!![]()
Heloł Meg:-) Fajnie znów Cie widzieć. Dobrze że wykonałaś za mnie wczoraj kilka ćwiczeń. Efekty są zadowalające.To wezcie i nas....od nas nie jakos strasznie daleko, A4 smiga sie wiec mysle ze kiedys sie spotkamy w Chorzowie!!!
Inna na sniadanie Golabki a co na obiad i kolacje? ;-)
Witaj Soistrzyczko!!!![]()
widze wlasnie na avatarku ;-)WOW! ale siora...zebysmy nie staly sie do siebie nie podobne jeszcze ;-) wiec mzoe wyluzuje?Heloł Meg:-) Fajnie znów Cie widzieć. Dobrze że wykonałaś za mnie wczoraj kilka ćwiczeń. Efekty są zadowalające.:-)
![]()