reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia, a ja już prawie byłam u Ciebie, w Zabrzu :-D. Myślami :laugh2:. Bo zmywarkę będziemy jechali odebrać do Gliwic, a z Gliwic do Zabrza niecałe 11 km (według map24), ale okazało się że autem dostawczym pojedziemy, w związku z czym nie będzie jak zabrać Oliwki :-(.

Bodzia, Inna jeszcze troszkę ciepełka i się w zoo sptykamy:-D:-D:-D Może jak siostra będzie z Agatką to je zabiorę też ze sobą (oczywiście jak się nie pogniewacie)
Im nas więcej tym lepiej:laugh2::laugh2:

Nie przyniose chyba wstydu dziecku co:rofl2:
Bo cos mnie naszło i do Chorzowskiego Parku jedziemy bo Małz i tak pózno wraca:blink:

To wezcie i nas....od nas nie jakos strasznie daleko, A4 smiga sie wiec mysle ze kiedys sie spotkamy w Chorzowie!!!

Inna na sniadanie Golabki a co na obiad i kolacje? ;-)
Witaj Soistrzyczko!!!:laugh2::laugh2:
Na śniadanie gołąbki, na obiad jeszcze więcej gołąbków i na kolację znowu gołąbki :-D. A później kompletna wymiana garderoby, poszerzanie drzwi i inne takie :laugh2:

Bodzia na Wielki Mlyn chcem...i zjezdzalnie do wody i samoloty i na kolejke do ZOO ...nie jechalam jeszcze bo bylismy w drugiej podstawowki i nam nasz glupia wychowawczyni nie pozwolila

Witam.
Kubuś mi padł,bo zwariowanej zabawie z mamą;-):laugh2:. No to mama korzystając z wolnego szybciutko na BB:tak:

Sikoreczka masz cudne dzieciaki:tak:, urodą Madzi jestem zachwycona:tak:( słodzę jako przyszła teściowa;-):-p:laugh2::laugh2:),ale poważnie mała jest śliczna:tak:

Aluśka może Amandzie wyszla skaza białkowa:confused:

Inna podziel się tymi gołąbkami, bo ja dziś słabiutkie śniadanko zjadłam( tylko 1 paróweczka i 1 bułeczka) a śniadanie to przecież podstawa:tak::-p
Bodzia spoko nie przyniesiesz dobrze wyglądasz:tak:

To wezcie i nas....od nas nie jakos strasznie daleko, A4 smiga sie wiec mysle ze kiedys sie spotkamy w Chorzowie!!!

Inna na sniadanie Golabki a co na obiad i kolacje? ;-)
Witaj Soistrzyczko!!!:laugh2::laugh2:
Heloł Meg:-) Fajnie znów Cie widzieć. Dobrze że wykonałaś za mnie wczoraj kilka ćwiczeń. Efekty są zadowalające.:-D:-):-D

reklama
Do góry