Hie hie, a ja znowu gołąbki, bo nie mam co jeść na śniadanie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hie hie, a ja znowu gołąbki, bo nie mam co jeść na śniadanie
![]()
O tak...Kierunek jest tylko dla mamusAlbo bieganie za wszystkimi psami w okolicy, nie uwzględniając kierunku w którym idziemy![]()
Ja Cię widzu!!!!..nikt mnie nawet nie zauważył
...
to co ja robię tu???;-)
Uciekam papa
spróbuj wyłączyć DVD z kontaktu i po paru sekundach włącz znow do prądu.. u mojej koleżanki zadziałało;-)![]()
Sewa no był siwy dymbędziemy płacic od metraza i wszyscy a nie tylko niektórzy za to horendalne kwoty. A szef spółdzielni dostał takie baty, ze nie wiedziła co ze soba zrobić, wywalczyliśmy jeszcze anulowanie podwyzki czynszu i wnieslismy wniosek o niegospodarności zarzadu
no w każdym razie na duzy pluuuus
![]()
Dzieki wielkie jest mi miloAga gratulujemy ząbków.. a tak w ogóle to witam na wątku:-)( zapomniałam wcześniej napisać
)
NO COratuuuunkuuu
Martyna ja z tobą nie mogę
![]()
Spoko, ja też kiedyś nie wiedziałam ;-) I wcale nie jesteś tępaDZIEKI WIELKIE,ALE JESTEM TEPA A TO TAKIE PROSTE![]()
No to fajnie że coś się udało wywalczyć. Ale jak ja sie cieszę, że my nie mamy takich akcji i nie musimy się użerać z żadną spółdzielnią, bo ja to nerwowa jestem i mogłabym tego szefa spółdzielni uszkodzićSewa no był siwy dymbędziemy płacic od metraza i wszyscy a nie tylko niektórzy za to horendalne kwoty. A szef spółdzielni dostał takie baty, ze nie wiedziła co ze soba zrobić, wywalczyliśmy jeszcze anulowanie podwyzki czynszu i wnieslismy wniosek o niegospodarności zarzadu
no w każdym razie na duzy pluuuus
![]()
CZASAMI ZECZY PROSTE SPRAWIAJA NAM WIELKIE PROBLEMYNO CO??
Spoko, ja też kiedyś nie wiedziałam ;-) I wcale nie jesteś tępa
No to fajnie że coś się udało wywalczyć. Ale jak ja sie cieszę, że my nie mamy takich akcji i nie musimy się użerać z żadną spółdzielnią, bo ja to nerwowa jestem i mogłabym tego szefa spółdzielni uszkodzić
Dziewczyny, macie marchewkę?? Bo kurde, małż nie ma czasu podskoczyć do sklepu a ja chcę zupę zrobić ;-)