aga37
Fanka BB :)
czasami cuda sie zdazaja,a jak by nawet to coHELP w kibelku latala mi po glowie mysl ze moze jestem w ciazy...
przeciez przy tabletkach to niemozliwe... prawda?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czasami cuda sie zdazaja,a jak by nawet to coHELP w kibelku latala mi po glowie mysl ze moze jestem w ciazy...
przeciez przy tabletkach to niemozliwe... prawda?
Cara87 nie martw sie na zapas,moze to jakies zatrucie pokarmowe po wekendzie![]()
NO CO TY SZALONA JESTESJa nie moge byc w ciazy :|...
Ide odrazu pod pociag!!
Bodzia, może usiądź i odpocznij sobie, to ci przejdzie...Witam
Potem Was doczytam
Wypisuje się z tego towarzystwaOd 7 rano dopadło mnie PPD.Jedyne czego nie zrobie to obiad bo mają byc nasiniki, więc trza kupuic mąke bo wyszła
Ide kończyć PPD...Pranie się pierze, dziecko mi ukradło skrpetke i teraz będzie miał wypraną jedną
![]()
Melduję posłusznie że juz jestemPPD
Madzkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wstawaj...
Innaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sikorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kasiaaaaaaaaaa, Megggggggggg, Sewaaaaaaaa, Iiwkaaaaaaaaaa, Anulaaaaaaaaaa, Asiulnikaaaaaaaaaaa...
Mam nadzieje,że nikogo nie pominełam
A Aluskaaaaaaaaaaa
Cześć Meg. Tęskniłaś za mną okrutnie??Bodzia a nie krzycz tak...ja juz jezdem!
Ja o Tobie jeszcze pamiętam:-)A o mnie ktos jeszcz panmieta?![]()
Przestań o nim wreszcie myśleć i zajmij sie czyś pozytecznym.bodzia sliczne scrapki :-)
Ja wciaz na grobowym humorku..
Ja Cie widzu Iwonka...:-)..nikt mnie nawet nie zauważył
...
to co ja robię tu???;-)![]()
NO CO TY SZALONA JESTESTO PRZYJEDZ DO MNIE DO KOLONI JA BEDE MASZYNISTKA TEGO POCIAGU KTORY NIGDY NIE RUSZY Z MIEJSCA
![]()
NO TO MI SIE PODOBAodganiam zle mysli, odganiam zle mysli...
Sama z 2 dzieci napewno nie...
Odganiam zle mysli, odganiam zle mysli...
Zadnej ciazy do konca zycia...
Odganiam zle mysli, odganiam zle mysli...
ufffffffff uffffffffffff ufffffffffffffff uhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhhhhh
Dobra mysli odgonione - to moze i okresik przyjdzie![]()