reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Dobry dziewczęta. Jak sie cieszę ze Was widzę:-):-):-)
Witam:-D
Potem Was doczytam:tak:
Wypisuje się z tego towarzystwa:-pOd 7 rano dopadło mnie PPD.Jedyne czego nie zrobie to obiad bo mają byc nasiniki, więc trza kupuic mąke bo wyszła:-pIde kończyć PPD...Pranie się pierze, dziecko mi ukradło skrpetke i teraz będzie miał wypraną jedną:-p:-p
Bodzia, może usiądź i odpocznij sobie, to ci przejdzie...
PPD:-p:-p

Madzkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wstawaj...
Innaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sikorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kasiaaaaaaaaaa, Megggggggggg, Sewaaaaaaaa, Iiwkaaaaaaaaaa, Anulaaaaaaaaaa, Asiulnikaaaaaaaaaaa...
Mam nadzieje,że nikogo nie pominełam:tak:
A Aluskaaaaaaaaaaa
Melduję posłusznie że juz jestem
Bodzia a nie krzycz tak...ja juz jezdem!
Cześć Meg. Tęskniłaś za mną okrutnie??
A o mnie ktos jeszcz panmieta? :p
Ja o Tobie jeszcze pamiętam:-)
bodzia sliczne scrapki :-)

Ja wciaz na grobowym humorku..
Przestań o nim wreszcie myśleć i zajmij sie czyś pozytecznym.:tak:

..:hmm:nikt mnie nawet nie zauważył:evil::oo2:...
to co ja robię tu???;-):laugh2::-p
Ja Cie widzu Iwonka...:-)

NO CO TY SZALONA JESTES:crazy::crazy: TO PRZYJEDZ DO MNIE DO KOLONI JA BEDE MASZYNISTKA TEGO POCIAGU KTORY NIGDY NIE RUSZY Z MIEJSCA:tak::tak:

odganiam zle mysli, odganiam zle mysli...
Sama z 2 dzieci napewno nie...

Odganiam zle mysli, odganiam zle mysli...
Zadnej ciazy do konca zycia...

ufffffffff uffffffffffff ufffffffffffffff uhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhhhhh

Dobra mysli odgonione - to moze i okresik przyjdzie :-D

Cara, a może to własnie przez to że prawie nic nie jadłaś?? Do tego stres, itd. Organizm ma prawo się zbuntować.
A jeśli chodzi o tabletki - nie dają 100% pewności, bo 100% pewności daje tylko...życie w celibacie ;-). I jeśli chodzi o statystyki to przy regularnym zażywaniu tabletek mniej więcej 2 kobiety na 100 zachodzą w ciążę (to taka średnia statystyczna).

reklama
odganiam zle mysli, odganiam zle mysli...
Sama z 2 dzieci napewno nie...

Zadnej ciazy do konca zycia...

ufffffffff uffffffffffff ufffffffffffffff uhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhhhhh

Dobra mysli odgonione - to moze i okresik przyjdzie :-D
NO TO MI SIE PODOBA :tak::tak:

Do góry