reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc Lachonki! Przyszłam dobrej noci życzyc. Jutro ruszamy do przedszkola po przerwie więc wstawanko może byc kiepskie:baffled:
Wróciłyśmy :-) Małżuś pojechał na mecz, będzie po 18. Oliwka pospała 1,5 godzinki i właśnie się przebudza, więc zaraz będę musiała wcisnąć w nią jakieś żarełko :tak: No i później pokażę Wam kilka fotek z dzisiaj ;-)
Wiecie co, ja to się bardzo cieszę, że powoli wiosna idzie, bo w końcu będę mogła Oliwkę ubierać w sukieneczki i spódniczki i już nikt nie będzie mówił " Ale ładny chłopczyk " :-D, nawet jak była ubrana na róziowo-kwaitkowo :laugh2:.
A Was wszystkie to niby gdzie wywiało ??
Tylko Madźka się usprawiedliwiała, więc jej wybaczam :laugh2:
nono ja się też usprawiedliwiłam. Nie czytało się:no::-D Oliwcia śliczna:tak: Mnie też często pytają czy to chłopczyk czy dziewczynka mimo że Madzia jest cukierkowo-różowa. Ludzie mają zakodowane we łbach że dziewczynka musi miec długaśne włosy. Nosz kurka co my mamy zrobic że nasze Lachonki mają chłopaczkowe fryzy:laugh2:

Haloooo!!!!
To ja!!!!
Bodzia!!!!
Haloooooooooo to ja Sikoreczka:rofl2: Lolo ślicznuda, twoje prace boskie:tak:
Spadam nynac. Buziolki Lachonki;-)

reklama
A ja wstałam bo zapomniałam wysłać maila :baffled::baffled::baffled: i musiałam na nowo kompa odpalać :baffled: nooo to jak odpaliłam..... nie byłabym sobą jakbym tu nie luknęła :tak:;-)

anula wklej foty jeszcze raz, bo ja ich nie widziałam :zawstydzona/y: jakaś ślepa jestem :sorry2:
Co do historii z przewijakiem...... nie wywaliłam, tylko przed każdym położeniem Jędrka patrzyłam czy równo leży :tak:bo jak mi spadł, to był krzywo położony i stąd taka akcja, która o mało co nie doprowadziła mnie do zawału :baffled:

asiulinka fajnie, że odpoczęłaś..... co do bólu brzucha i podtruwania przez teściową..... to chyba nie pierwszy raz ;-):tak: juz kiedys tez tak miałaś.... musisz z nią przeprowadzić rozmowę wyjaśniającą ;-)

inna musisz kupić mężowi coś z rzeńszeniem ( :zawstydzona/y:nie wiem czy takie rz :zawstydzona/y:) to bardzo pobudza ;-):tak:

No i teraz to już na dobre mówię Wam dobranoc. Śpijcie smacznie!

Witam:-D
Potem Was doczytam:tak:
Wypisuje się z tego towarzystwa:-pOd 7 rano dopadło mnie PPD.Jedyne czego nie zrobie to obiad bo mają byc nasiniki, więc trza kupuic mąke bo wyszła:-pIde kończyć PPD...Pranie się pierze, dziecko mi ukradło skrpetke i teraz będzie miał wypraną jedną:-p:-p

Ja też witam z rana
Kurcze liście na drzewach rosną i psuje mi się cyfrowy polsat, bo ma słaby zasię a przed oknem pełno drzew, i następny problem się szykuje:crazy::crazy::crazy:

BOOODZIAAA, co tak szybko ??;-)
DOBRANOC
PPD:-p:-p

Bosszzzeee, znowu te Teletubisie :crazy:, nudne już się to robi !!!! BTW - ciekawy sposób na wychowanie dziecka - załączyć Teletubisie i niech się dziecko wychowuje :dry:
No to ja wyrodna matka zamiast Tubisiów Toy Story włączam:-p:-p
Najwygodnie TV właczyć i potem się dziwić,że się z dzieckiem dogadać nie umie:dry:
Madzkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wstawaj...
Innaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sikorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kasiaaaaaaaaaa, Megggggggggg, Sewaaaaaaaa, Iiwkaaaaaaaaaa, Anulaaaaaaaaaa, Asiulnikaaaaaaaaaaa...
Mam nadzieje,że nikogo nie pominełam:tak:
A Aluskaaaaaaaaaaa

No to ja tez witam rano :-)
Jeszcze nie wiem czy mnie dopadnie jakie PPD..no napewno pranie trza nastawic ale to pralka pierze ;-) No jutro anula i siora zapraszam na pyyyyszne ciasteczka i goraca czekolade(i przy okazji moze troszke zelazkiem pojezdzicie u mnie ;-):-p
Milego dnia!

Witam poranne ptaszki pozwole sie krotko przedstawic mam na imie Agata rowniez naleze do mam siedzacych w domu z mala Laura:tak:Ktora wlasnie siedzi przed pralka :szok:uwielbia patrzec jak to wszystko sie kreci:tak:pozdrawiam mamusie i dzieciaczki:-):-)

reklama
15571511628.jpg

16005111628.jpg

16020911628.jpg

16061411628.jpg

16232011628.jpg

16312011628.jpg

16393911628.jpg

11262511628.jpg

11462911628.jpg

11473111628.jpg

11504211628.jpg