reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
uśpiłam to moje dziecię na godzinę i ja z nim ale mi mało a on obudził się i płacze to go zamknęłam w łóżeczku niech płacze krokodylowi.
Madźka dzięki za kawusie.Dobrze Ci z Szymkiem nie ma co.
Asiulinka jak usypiasz małego kładzieś i wychodzisz z pokoju?a ryk Cię nie rusza?a może Grześ nie płacze? mój to się drze od razu.

I,m your Gummy Bear:rofl2:
Ja właśnie zostałam wyrodną matką:dry: Po prawie godzinie noszenia Madzi i chyba 9 próbach odłożenia zaśpionej małej do łóżka nie wytrzymałam. Zostawiłam ją rozdartą na łózku i powiedziałam że nie mam jej zamiaru dalej nosic i jak chce spac to ma zamknąc oczy i spac sama:angry: I wiecie że się w dwie minuty uspokoiła i zasnęła:szok: A mi teraz głupio bo ją tak zostawiłam i nakrzyczałam jeszcze na nią:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sikoreczka jakbym siebie widziala:zawstydzona/y:

Witam ja tez jestem mama siedzaca w domu i wyrywajaca sobie włosy z braku zajecia i siwiejaca z dnia na dzien coraz bardziej przyjmiecie mnie do swego grona:-):-)

pewnie ze cie przyjmiemy tylko przy nas musisz miec oczy na okolo glowy ;-)

Jestem gotowa na tooooooooooortury:-):-):-):-) tylko miejcie litosc:-D

Tu nie ma litosci:baffled:;-):rofl2: szczególnie wieczorami :dry::-D;-):rofl2:

Sikoreczka, aż się chce zaśpiewać : "i'm your Gummy Bear, yes, i'm your Gummy Bear..." :-D
O taaaaaaaaaaaaaak
Wiatam nową mamusie i ja równiez ostrzegam silnie uzalezniamy:rofl2::rofl2:
Ale ze mnie matka wyrodna....:baffled:Od 9 dziecku baje włączyłam a sama scrapki archiwalne robiłam:dry:Zimno mi, mam katar i dziś siedzimy w domku.Możepo połedniu wyjdziemy.Teraz Młode śpi.Naszło mnie coś, stare fotki poznajdywałam i babcie i dziadki poscrapkowałam.Qurcze mam tak zmarznięte ręce,że pisac nie umiem dajcie coś na rozgrzewke:-D:-D

reklama
Do góry