reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Dobry Lachony :-)
My już od jakiegoś czasu na nogach, ale musiałam tak trochę ogarnąć mieszkanko, doczytać co wieczorem napisałyście, wyczyścić filtr w odkurzaczu, coby móc poodkurzać, bo Oliwka jadła chlebek ;-).
Cara, wszystkiego naj dla Adasia.

I...zapomniałam co komu miałam pisać :zawstydzona/y:
Dzisiaj do szkoły...Buuuuu... Przed 15 wyjeżdżam :-(. Jutro calutki dzień. W niedzielę do 13, ale później zostajemy w Raciborzu, bo Jacka chrześniak ma I Komunię :tak:.
Idę polatać na odkurzaczu :-)

witojcie:tak::-)wszystkie niewyspane Lachony proszę o olanie dalszej części mojego posta!!!!nocka długa i spokojna u nas - Szymcio spał do 4.00, zjadł i wstał dopiero co:szok::szok::-D:-D

dlaczego mnie sie nic nie chce????:rofl2:
mnie tyż.:baffled: Coraz częściej tak mam.:dry:Ale zmusiłam sie i powiesiłam już pranie.:sorry2::tak:

witojcie:tak::-)wszystkie niewyspane Lachony proszę o olanie dalszej części mojego posta!!!!nocka długa i spokojna u nas - Szymcio spał do 4.00, zjadł i wstał dopiero co:szok::szok::-D:-D
Jej, super! Ale Ci dobrze.:-)

No dobra, idę uspypiać Grzesia. Jakbyście słyszały jakieś wrzaski, to spokojnie -Grzecho uczy sie samodzielnie zaspypiać.;-)

Dzień doberek! My też na nogach od 7, ale to ze względu na peckole, bo młode kwiczały że spac chcą jeszcze! Pewno się jutro odwdzięczą i mnie obudzą skoro świt:dry: Madzia się nauczyła mówic "gdzie jest..." i chodzi i cały dzień się pyta dzie jes tata, dzie jes ada, dzie jes hauhau, dzie jes czapa itd. :sorry2: Jedno już wie że tata pacy:tak: Dobra lecę ją ululac i może jakieś PPD porobię:baffled:

reklama
w domku dziś siedzimy bo pogoda nie spacerkowa :no::no:
Asiulinka trzymam kciuki za samodzielne zasypianie;-);-)bosheee mnie tyż to kiedyś czeka:rolleyes2:
Sikoreczka no to Madzik podstawowe pytanie już poznała, teraz jeszcze musi się nauczyć sama na nie odpowiadac bo Cię zajeździ inaczej;-);-)

Anula, Kasia - kawusiamy
2117.JPG

Do góry