reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cara nie jestes samiusienka.Masz Adasia i nas:tak::tak:
No dobrą stroną wstawania przed 6 jest to,że posprzątane, obiad przygotowany, dziecię przebrane i nakarmione, jedzenie dla suni sie robi..
No własnie ciekawe co u Vici...I innych mam...

witam reszte mam!

Duzo zdrowka i milosci dla Adasia z okazji jego malego swieta. I zeby jego mama byla szczesliwa i odnalazla to co jej to szczescie da :-)

Oj jak dobrze ze juz pt....wiecie mimoz e bezposrednio nie mam weekednu to fakt ze nawet przez godzine ktos (moj slubny) sie Kuba zajmie to dla mnie super mysl! Bo nie mam w Kraku zadnej rodziny do pomocy. A jutro chyba pojedziemy do moich rodzicow na obiad, dawno nie bylismy przez te chorobska:no:

Lachony zostaję opłaciłam internet.:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Iiwka Tobie się nic nie chce bo ile razy w tygodniu możesz być PPD?Nam też się przerwa należy.
Cara wszystkiego naj dla Adasia.

reklama
Do góry