reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
No i Oliwka ma chyba kubek niekapek zielony???Lolo tyzBodzia, Lolo i Oliwka już mieli takie same rajstopki, a teraz sypiają w takich samych piżamkach. Fajna ona jest, prawda ?? ;-)
Jeśli nic się nie zmieni, to w poniedziałek jedziemy do Zduńskiej Woli po autko![]()

Fajna jest

Fajnie z autkiem

Wileki chop na schwałwrócilimoskrzelka suche i czyściutkie więc skończyło się na eurespalu i witaminie c. ale szczepienie jutro nam przepada. acha i waży mój Szym 7400
![]()

Meg załamałas mnieBodzia- wole Cie z dlugimi wlosami ale zes dobra kobieta i te zniese ;-)
Mam nadzieje ze nie zapomnialam o kims?
My dzis byli podrownac wlosy (no bo jak mial ospe to go sama tak opitolilam ze szok!) Alez sie nadarl na ta fryzjerke..biedna kasy nawet niechciala od nas bylebysmy tylko juz poszli
A pod spodem zdjecia z dzis ...i po fryzjerze ;-)![]()

Kuba przystojny i ślicznie wygląda po fryzjerze.Musze wypróbować syrene to może i nas by gratis strzygli

GRATKIhej dziewczynkidawno mnie nie bylo bo internet cos mi zanika
) ale na razie jest wiec pisze
) z nowosci to: moja siostra jest w ciazy
)a nicolka moja juz sie sama z boczku na plecki z pleckow na boczek przekreca i zaczyna lapac zabawki
)
No i Malutka śliczna dziewojka

Cóz za romantyzm i koplementa.Doszukałam się tez podtekstu seksualnegoA to dialog mojego małża ze mną:
małż: Moja ty mróweczko...
ja: mróweczko?? dlaczego mróweczko??
małż: no bo tak
ja: a jak ja jestem mróweczką to kim ty jesteś??
małż: ja?? Ja jestem mrówkojadem

Hihiihihihihihihihihihii
A prosiłam grzecznie;-);-)No tak zapomniałam się.Jeszcze nam znowu wątek zamkną:-(![]()
Tyz bym chciała taka kuzynke:-(
co po cichy coooo po cichuuuuu a niech ludzie widzą jak się domówki bawią, a coookiliszeczek tylko ;-);-)![]()
Jak nas zamkną to Was zwalcujeLachonki a może???Jak maja nas zamykać to z fasonem a nie z samo pijusostwo![]()
![]()

A mnie wczoraj najpierw Małż wyrzuciła a potem Lolo wyłączył z klawiatury komp.
Ale jak poszedł spac to miałam miły wieczór

A co do scrpików, tak mnie chwalicie,że mi skrzydełka rosną i dla Was sie rozwijam

Koffana ja sobie żartowałamWitam :-)
Ja juz na nogach...Kuba pojadl a ja bym do lzoka wrocila....;-)
Bodzia- ja Cie przepraszam za moja szczerosc...ale wiesz wazne ze Tobie sie podobaja :-) a wiem ze tak jest wiec wez mnie spusc po sznurku ;-)

U nas za oknem mleko

reklama
Ooo dzięki
A za co to???A jak mówimy o włosach nie znosze ich, nie cierpie..Ani proste, ani kręcone
Fryzjerak wczoraj wgniotła w nie pienke to jakos wyglądały a ja próbowałam i dlej są falowane
Wyproetowac sie nei chcą, kręcic sie nie chca sa okropne.Co bym nie zrobiła to wygladam jak czarownica
Miła i koffana ale czarownica

Podziel się: