reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Matko już północ
36_20_1.gif
lecę
7_3_110v.gif
bo jak wstanie Szymcio to będzie
8_1_226.gif
. Śpijta dobrze koffane bo jutro będzie
7_11_4.gif

reklama
Bodzia, Lolo i Oliwka już mieli takie same rajstopki, a teraz sypiają w takich samych piżamkach :-D. Fajna ona jest, prawda ?? ;-)

Jeśli nic się nie zmieni, to w poniedziałek jedziemy do Zduńskiej Woli po autko :tak:
No i Oliwka ma chyba kubek niekapek zielony???Lolo tyz:tak:;-);-)
Fajna jest:-D
Fajnie z autkiem:happy:

wrócilim:tak:oskrzelka suche i czyściutkie więc skończyło się na eurespalu i witaminie c. ale szczepienie jutro nam przepada. acha i waży mój Szym 7400:szok::szok::-D
Wileki chop na schwał:-D

Bodzia- wole Cie z dlugimi wlosami ale zes dobra kobieta i te zniese ;-)
Mam nadzieje ze nie zapomnialam o kims?

My dzis byli podrownac wlosy (no bo jak mial ospe to go sama tak opitolilam ze szok!) Alez sie nadarl na ta fryzjerke..biedna kasy nawet niechciala od nas bylebysmy tylko juz poszli :-D:-D:tak:
A pod spodem zdjecia z dzis ...i po fryzjerze ;-) :crazy:
Meg załamałas mnie:rofl2::rofl2:Ja tu czekałam werdyktu Twego jak kania dzdzu a teraz myśle jak włosy dokleić:rofl2:Ale kręgosłup woła "NIE, nie doklejaj bo nie dam rady nosić":sorry2::sorry2:Grube, cięzkie i jak sa długie to ja ich nie umiem ułozyć:baffled:
Kuba przystojny i ślicznie wygląda po fryzjerze.Musze wypróbować syrene to może i nas by gratis strzygli:sorry2:

hej dziewczynki:) dawno mnie nie bylo bo internet cos mi zanika:)) ale na razie jest wiec pisze:)) z nowosci to: moja siostra jest w ciazy:))a nicolka moja juz sie sama z boczku na plecki z pleckow na boczek przekreca i zaczyna lapac zabawki:))
GRATKI
No i Malutka śliczna dziewojka:tak:
A to dialog mojego małża ze mną:
małż: Moja ty mróweczko...
ja: mróweczko?? dlaczego mróweczko??
małż: no bo tak
ja: a jak ja jestem mróweczką to kim ty jesteś??
małż: ja?? Ja jestem mrówkojadem
Cóz za romantyzm i koplementa.Doszukałam się tez podtekstu seksualnego:rofl2:

Hihiihihihihihihihihihii

No tak zapomniałam się.
10_12_9.gif
Jeszcze nam znowu wątek zamkną:-(
A prosiłam grzecznie;-);-)

ah bo mi się koffamy i życ bez się nie umiemy
Tyz bym chciała taka kuzynke:-(

co po cichy coooo po cichuuuuu a niech ludzie widzą jak się domówki bawią, a cooo:-D:-D
winko.jpg
kiliszeczek tylko ;-);-)

Lachonki a może
7_15_12.gif
???Jak maja nas zamykać to z fasonem a nie z samo pijusostwo:blink::blink::-D
Jak nas zamkną to Was zwalcuje:rofl2:
A mnie wczoraj najpierw Małż wyrzuciła a potem Lolo wyłączył z klawiatury komp.
Ale jak poszedł spac to miałam miły wieczór:rofl2:
A co do scrpików, tak mnie chwalicie,że mi skrzydełka rosną i dla Was sie rozwijam:blink::blink:

Cześć za mną koszmarna mnoc Stasiu chyba mnie ukarał za to że śmiałam się z jego taty.spałam całe dwie godziny i idę spróbować gada przytukić i oże jeszcze godzinka:tak::tak::tak::tak:
Fajnie że balety udane

Aulka tule Cie mocno.
Ja PPD z doskokami do Was a Lolo oglada 101 dalmatyńców.Jakoś wole mu zapodac bajke niz puszczać z TV, szczególnie,że my nie mamy MiniMini:dry::dry:

Witam :-)

Ja juz na nogach...Kuba pojadl a ja bym do lzoka wrocila....;-)
Bodzia- ja Cie przepraszam za moja szczerosc...ale wiesz wazne ze Tobie sie podobaja :-) a wiem ze tak jest wiec wez mnie spusc po sznurku ;-)

Witam :-)

Ja juz na nogach...Kuba pojadl a ja bym do lzoka wrocila....;-)
Bodzia- ja Cie przepraszam za moja szczerosc...ale wiesz wazne ze Tobie sie podobaja :-) a wiem ze tak jest wiec wez mnie spusc po sznurku ;-)
Koffana ja sobie żartowałam:rofl2::rofl2:Długie są ładniejsze ale mnie strasznie od nich kręgosłup boli:tak::tak:A poza tym odrosną;-);-)
U nas za oknem mleko:baffled:No i jak wyjść???Jeszcze się zgubimy:blink::blink:

reklama
Ooo dzięki:-D:-DA za co to???A jak mówimy o włosach nie znosze ich, nie cierpie..Ani proste, ani kręcone:crazy::crazy:Fryzjerak wczoraj wgniotła w nie pienke to jakos wyglądały a ja próbowałam i dlej są falowane:no::no:Wyproetowac sie nei chcą, kręcic sie nie chca sa okropne.Co bym nie zrobiła to wygladam jak czarownica:baffled:Miła i koffana ale czarownica:rofl2:

Do góry