reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana
Pogoda dzisiaj okropna, wiatrzycho wieje i do tego pada, to najgorsze co może być, nie wiem czy wyjdę po chleb w taki dzień:tak::tak::tak:
*Iwoneczka* jeśli to ty na tej fotce to muszę przyznać że śliczna z ciebie dziewczyna, a tak wogóle to ile ty masz latek,że tak młodziutko wyglądasz?
Maja nie daje mi pisać więc będę musiała się nią trochę zająć:tak::tak::tak:

reklama
Cześć dziewczyny. U nas też wieje jak diabli.

Miałam problem z włączeniem kompa bo mam modem z iPlusa i za choinkę nie chciał mi załapać, chyba przez ten wiatr, ale się udało.:-)

Tak na dobrą sprawę nie wiadomo, co robić. Obiadek za jakiś czas, maluszek śpi, starszy ogląda bajkę, więc przyjdzie mi się zrelaksować:tak::tak::tak:.

Pozdrawiam wszystkie Panie;-)

Witam dziewczyny:-)
Oj zabalowalam wczoraj az glowa znowu bolala jak zwykle przesadzilam !!!
Nakarmilam malego niech sie pobawi i moze jeszcze pojdziemy na mala drzemke we dwoje:tak:
Pozdrawiam:-D

hej maly jeszcze sie sam bawi wiec korzystam a ze pogoda do bani jak nie weim to az sie nic nie chce
wlasnie maly marudzi to sobie dlugo nie posiedze :wściekła/y:
jak przestalo padac to poszlam sie na szybko malowac czesac ubrac i malego szykowac i akurat zaczelo znowu lac... :wściekła/y: i jak sie tu nie wkurzyc a kiedy ja sprawy pozalatwiam :confused: poczekam jak ma przyjdzie z pracy to moze pojedziemy autem jak tesciu przyjedzie tez zpracy bo on pojechal do pracy a samochod jest tylko jeden :wściekła/y:
anaconda - czekalam :-p hihih ;-)
joe alex - ach z tymi kompami :wściekła/y:
aluska - no ja tez bym sobie nie wyobrazala z malym w taka pogode i o takiej porze jechac autobusem wiec dobrze ze m Cie podwiozl :tak:

ide chyba malego usypiac :tak:

nie zauwazylam innych postow :zawstydzona/y: przepraszam ;-)
Joanna - fajnie ze z Gabi juz ok :tak:
Klaudynka - ja az tak bardzo wczoraj nie pobalowalam wypilam tylko 2 karmi ale upojna noc byla :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

Ja sie tymi drinkami tak dorobilam!!! oczywiscie wszystkie na wodzi i co sie dziwic ze teraz nie bardzoe sie czuje:zawstydzona/y:
Jeszcze tesciowa wszoraj kupila malemu cymbalki chyba zeby mnie dzis torturowal !!!! Narazie je schowlam z pola widzenia przespie sie to mu dam:-D
hheheh jaka spryciara jestem co nie???

Zauwazylam wczoraj jak bylismy u tescia ze moj maly wszystko co jest z mieskiem zje tylko nie butle:szok:!!!
Watrobke i ziemniakami wcinal az uszy mu sie trzesly!!!:-D
Tesciu mu zrobil obiadek szybciutko bo widzial ze z butli nic nie bedzie, i tak sobie mysle moze dac sobie spokoj z dawaniem w ciagu dnia butki dac mu tylko jak spi, ile tego mleka powinien jesc jak ma 6 miesiecy? Czy moge to zastapic czyms innym?

Czesc dziewczyny,dziś mój mały dał mi pospać,a miałam wstac wczesniej od niego,by zaczac sie pakowac,nic z tego,ale to co nadrobimy to:-)Dzis obiad w biegu,coś na szybko.Dzis to chyba jedyna wizyta na forum ,:-)wiec jak by co to do jutra dziewczyna zycze miłego dzionka:-)

reklama
dobra maly spi ufff :-D
anita - no to milego pakowania :tak:
klaudynka - wiesz takie dziecko to potrzebuje jeszcze duzo mleka ja Sewkowi mimo tego ze ma 10 miesiecy (jeszcze nie cale bo dopiero 25) to staram sie dawac jak najczesciej rano w poludnie i na wieczor jak idzie spac a tak to je jeszcze kaszki obiadki deserki serki i takie tam...:tak: a wiesz co moze sprobuj dac mleko z kaszka (nie za duzo tej kaszki) moze mu samo mleko nie pasuje :confused: a jakie podajesz :confused: no to prezent dostal a mamusia mu zabrala nonono :-p

Do góry