Klaudynka
Fanka BB :)
Anakonda jak tam glodowka?? To Ty nic nie jjesz tylko pijesz jak to wyglada??
Ja to chyba bym nie wytrzymala tak na glodniaka caly dzien;-)
Ja to chyba bym nie wytrzymala tak na glodniaka caly dzien;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie że teściowa Ci pierożki zrobiłaJa mam pomysł na jutrzejszy obiad: pierogi przywiezione wczoraj przez mojego M od teściowej - szybko, tanio i smacznie;-);-);-)
Klaudynka no to teraz powinny lada dzień się całkiem przebićaaaa bym zapomniala zabki juz prawie przebily sie przez dziasla 2 beda![]()
a próbowałaś mu podawać mleko łyżeczką albo z kubka niekapka?Zauwazylam wczoraj jak bylismy u tescia ze moj maly wszystko co jest z mieskiem zje tylko nie butle!!!
Watrobke i ziemniakami wcinal az uszy mu sie trzesly!!!
Tesciu mu zrobil obiadek szybciutko bo widzial ze z butli nic nie bedzie, i tak sobie mysle moze dac sobie spokoj z dawaniem w ciagu dnia butki dac mu tylko jak spi, ile tego mleka powinien jesc jak ma 6 miesiecy? Czy moge to zastapic czyms innym?
Anita przystopuj zabiegana kobitoCzesc dziewczyny,dziś mój mały dał mi pospać,a miałam wstac wczesniej od niego,by zaczac sie pakowac,nic z tego,ale to co nadrobimy to:-)Dzis obiad w biegu,coś na szybko.Dzis to chyba jedyna wizyta na forum ,:-)wiec jak by co to do jutra dziewczyna zycze miłego dzionka:-)
w sobotę zakończyłam karmienie piersią ale jeszcze nie miałam okazji piwka się na pić a taką mam ochotę:-Witam dziewczyny:-)
Oj zabalowalam wczoraj az glowa znowu bolala jak zwykle przesadzilam !!!
Nakarmilam malego niech sie pobawi i moze jeszcze pojdziemy na mala drzemke we dwoje
Pozdrawiam![]()
niezły prezentJa sie tymi drinkami tak dorobilam!!! oczywiscie wszystkie na wodzi i co sie dziwic ze teraz nie bardzoe sie czuje
Jeszcze tesciowa wszoraj kupila malemu cymbalki chyba zeby mnie dzis torturowal !!!! Narazie je schowlam z pola widzenia przespie sie to mu dam
hheheh jaka spryciara jestem co nie???
Patrysia ja swojej nie wypuszczam na dwór samej z Amandą bo wolę nie ryzykować że mi dziecko pod sklepem zostawi i się zagada albo zostawi pod blokiem śpiącą w wózkuaha mialam Wam napisac co o tej tesciowej
wiecie co ostatnio mam obawy zeby zostawic malego z nia ta ole od szwagierki kiedys jak byla mala no miala moze z 7 miesiecy to przez jej nie uwage mala wypadla z lozeczka, potem uczyla ja na chama chodzic sama i jak stakla ta sie odwrocila i mala spadla jak kloda tylem i uderzyla sie w glowe i zas ryk a dzis to zas przez jej nie uwage wypadla jej z chodzika ... mowie Wam masakra az strach ....