reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkiem dziecina śpi małż przed telewiorkiem więc zajrzałam:-p:-D:-D
aluska - masakra a to Twoja tesciowa jest na cos chora :confused: bo to nie jest chyba normalny stan - tym razem to ja za przeproszeniem jak urazilam ;-) dziwne no ale wierze Ci dziwne ma odchyly no albo przeciez glosno bylo o tym co chlopak czy facet rzucil kamieniem w wozek :szok: a tam bardzo male dziecko :no: dziwni ludzie i dziwne rzeczy sie dzieja na naszej planecie :wściekła/y: no to kiedy na piiifffffko :-) ja to swirowalam jak pierwszy raz wypilam piwko a Sewek mial wtedy 4 miesiace :tak:
Patrysia no jakby była chora to miała by wytłumaczenie na swoje durne postępowanie i poglądy :wściekła/y::wściekła/y:nie ma żadnej sklerozy po prostu uważa że nic się dziecku nie stanie jak se po śpi pod blokim :szok::szok::szok:
albo jeden z jej poglądów że dziecka nie powinno się usypiać w ciemności tak jak my to robimy bo napewno się boi ciemności :baffled: z tym że moje dziecko jest tak nauczone że jak jest jasno to nie uśnie:dry:
Przez nią o mały włos nie wpadłam w depresję po porodzie i od tamtej pory mam do niej uraz:no::-( zwłszcza że przed pojawieniem się Amandy mam najlepszą tesciową na świecie:-:)no::no:
Aluska, Patrycja z chlebiem sproboje tylko ja sie strasznie boje ze zacznie sie dlawic albo cos !!! On juz w zyciu tyle razy wymiotowal ze nie jestem w stanie zliczyc teraz raczej malutko je bo zabkuje to moze chlebek polubi zobaczymy:-)

Co do kubka niekapka to napil sie z niego i zaczal tak krzyczec i plakac ze normalnie horror, on go tylko do zabawy uzywal pic z niego nie chce!!!
Klaudynka to może biszkopciki zamiast chlepka :dry: jest delikatniejszy:confused:
Aluska, Patrycja apropo tesciowych i ich wtracania to ja z kadys to znam ale najlepiej zna to moja mama heheh Cale zycie i do tej pory probuje sie wtraca i decydowac nawet do mnie ma jakies ale co do imienia mojego dziecka i czemu nie dalam mu imienia polskiego itp Nawet sugerowala zeby mu dac trzecie imie :wściekła/y:Kto to slyszal!!!Moj mama babe juz ja kilka razy z domu wyrzucila, powiedziala jej zeby sie nie wtracala ale nie dotarlo;-)

A co do tej babci co dziecko zostawila to ja tez bym jej mojego skarba nie zostawila moze ona ma skleroze czy cos ze zapomniala o maluchu??
ona nie zapomina:no: specjalnie zostawia żeby dziecko się powietrzyło:wściekła/y::wściekła/y:
ona i tak wszystko lepiej wie niż ja :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
dziewczyny mam do Was pytanie znacie moze jakies ladne piosenki milosne na wesele bo pojdziemy chyba z m w czerwcu w przyszlym roku na wesele do mojej znajomej a ona zawsze chciala zebym jej zaspiewala i chce to dla niej zrobic ;-) tylko nie wiem jaka
wiec mam nadzieje ze mi pomozecie (juz mam sciagnietych kilka) ale czekam na Wasze propozycje ;-) moze ktoras mi sie spodoba ktorej nie mam :tak:
muszę pomyśleć:sorry2::-D;-)

no a ja ostatni raz bo juz wykapana troche mi zimno i ide spac :-D
aluska - z tej glupoty Twojej tesciowej az sie smiac chce - przepraszam :sorry2: mysl mysl masz cala nocke przed soba hihih - zartuje w nocy spij slodko :-D

no to dziewczyny dobrej nocki zycze
milych snow :tak:

Cześć dziewczyny. Widzę, że to ja dzisiaj zaczynam wątek. Duuużo będę musiała nadrobić bo nie było mnie wczoraj na BB prawie cały dzień:tak:.
Jakoś tak nie bardzo się czułam. Chyba coś mnie bierze:crazy::crazy::crazy:.

Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Poza tym przyjeżdża dzisiaj do nas moja siostra i już czuję się zmęczona.

Miłego dnia dziewczyny i czekamy na pierwszy śnieg. Sanki będą:happy::happy::happy::happy:!!!

No wiesz co?! Ja jeszcze nie chcę śniegu, chcę słoneczko i ciepełko!:tak::tak::tak::tak:
joe alex zdrówka życzę, oby cię choróbsko nie dopadło:-):-):-)
Mnie czekają dzisiaj porządki więc się tylko przywitałam i spadam brać się do roboty:tak::tak::tak:

Witam dziewczeta:-)
Joe Alex to Ty sie kuruj dziewczyno jakies witaminki czy cosik na wzmocnie zaaplikuj sobie:-) Mam nadzieje ze Ci sie polepszy :-)

Maly juz skacze ledwo wstal 60 ml zjadl i juz tancuje z samego rana:tak:
A mama jeszcze dobrze oczu nie otworzyla;-)Pralka sie kraci ide na sniadanko:-)
Pozdrowionka....

Klaudynka, miłego dnia i pracowitego, bo jak czytam, pranie i sprzątanie na całego:-D.
Ja już też umyłam podłogi i takie tam różne odkurzanie.:-).

Anaconda, a jednak ja tęsknię za śniegiem. Saneczki z dziećmi i te sprawy:tak:.

Piotruś śpi, Tomaszek ogląda bajeczkę, a dzisiaj wyjątkowo pozwalam mu na maraton bo głowa mi pęka i nie wiem czy nawet słynna goździkowa pomoże:-).

Pozdrawiam wszystkie:happy: dziewczęta z BB.

Dalam malemu chlebka z maselkiem 1 kawalek zul i polknal elegancko a 2 mu dalam a ta zaba zamiast zuc palucha sobie do ssania do buziaka wsadzil i oczywiscie zczerwienial zielenial odrazu go na rece i pukansko w plecki wyplul co mial wypluc trzoszke zygnal chyba jeszcze poczekam bo to moje malenstwo chyba jeszcze nie gotowe;-)

U mnie to tak pizdzi ze idzie odfrunac nie ma opcji siedze dzis w domu!!!:tak:

reklama
Do góry