reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

klaudynka - no masakra kurcze szkoda mi tych dziewczyn ktore traca swoje pociechy ... tym bardziej jak ktos sie stara pare lat a tu taki pech ... masakra :szok::no:

reklama
Ja bym normalnie zabila jak by mi ktos kluseczka zabral!!!
Nie no i takie rzeczy tez sie zdarzaja tragedia:wściekła/y:
Jakos nie moge przestac myslec o tej znajomej, dzidzia byla by mulatka bo tata czarnoskory a ona biala. A te czekoladowe dzidzie taki fajniusie sa!!! Szkoda moze dzis sie z nia zobacze wiem ze ona dzis pije az padnie musi lzy utopic dziewczyna:-(

o takiej prostej religijnej dziewczynie ktora na samym koncu umarla ale zastanawialm sie nad piosenka z tego przesluchaj i powiedz co o niej myslisz :-)
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0ofeDruIwTM&NR=1]YouTube - Mandy Moore - Only Hope[/ame]
a to jest wlasnie z tego filmu kawalek - grali oni w teatrzyku pt. "romeo i julia"

Piosenka ladna :-) A dasz sobie rade musisz chyba miec ladny glos bo to dosyc trudne do zaspiewania??Ja sluszalam w telewizji zajebista piosenke ale wykonawcy nie znam normalnie wymiatacz!!! jak znajde tytul dam ci znac:-D

reklama
Do góry