reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja troszke pogrzebalam w tych moich ustawieniach:tak:
Usunelam te suwaczki ktorych i tak nie bylo widac:confused2::confused2::confused2:i zrobilam sobie nowe na maluchy.pl i dodatkowo udalo mi sie jeszcze wcisnac zdjecie do sygnaturki:-)

reklama
No i jestem uziemiona do poniedziałku :wściekła/y:
W poniedziałek dopiero na kontrole z moja córą, bo ponoć poprawa jest ale niewielka.:no:

Mam tylko nadzieje, że Helena padnie o 20, bo nie spała dzisiaj wcale...

Moje dziewczynki juz drugi dzien nie spia:szok:
A wczoraj poszly spac dopiero przed 22:szok:
No i dzisiaj na zmeczone to mi nie wygladaja:rofl2:

MAMA HELENKI:-)
Duzo zdrowka dla malej;-)Oby do poniedzialku bylo dobrze;-)

-j- Na samopoczucie nie narzekam. Jeszcze tylko wizyta u ortopedy ( gin mnie do niego wysłał:confused:), nie powiem plecy bolą, no ale dźwigam moją córę, więc się tego spodziewałam... Marzy mi się tylko spanie :happy:
Widzę że jesteś z Rdomia, bywam tam kilka razy do roku, mam w Rdomiu sporo rodzinki :tak: A jak Ty się czujesz, z tego co wyczytałam to niedlugo rodzisz??

dowikla Gratuluje suwaczków :-)

jcienkowska ja do tej pory do alkoholowego z dowodem muszę latać :-D

Witam.

Malinka, z tymi suwaczkami udało ci się na bank. Fajnie wyglądają:-D.

Mama Helenki, mi do tej pory kręgosłup nawala po dwóch ciążach i chyba tak zostanie aż do śmierci:-)

-j- Na samopoczucie nie narzekam. Jeszcze tylko wizyta u ortopedy ( gin mnie do niego wysłał:confused:), nie powiem plecy bolą, no ale dźwigam moją córę, więc się tego spodziewałam... Marzy mi się tylko spanie :happy:
Widzę że jesteś z Rdomia, bywam tam kilka razy do roku, mam w Rdomiu sporo rodzinki :tak: A jak Ty się czujesz, z tego co wyczytałam to niedlugo rodzis??
Ból krzyża i mnie doskwierał.:tak:Bywało , że zamiast na łóżku rozkładałam materac na podłodze i tam spałam. :tak:A ze spankiem to tylko jeden tydzień miałam taki, że spałam non-stop , gdzie tylko przysiadłam.
A teraz to czuję się jak 80- letnia babcia. Grawitacja działa mi na brzuchol, ciagnie mnie wszystko dołem.Uciski i ból w okolicy łona to normalka. Bywają takie dni , że człapię sie jak kaczka i to dosłownie.:tak:I niekiedy mam takie uczucie jakby mała wystawiała mi nóżkę ( bo ułożona jest pupa w dół) przez psipsię.
Do szpitala mam sie zgłosić za tydzień o ile mnie coś prędzej nie złapie.
Ciężko mi już jak cholercia.:tak:
No i fajnie , że masz kogoś w mojej mieścinie.:-)
Chyba się udało z tymi suwaczkami :-)
:tak::tak::tak: piękne.

reklama
cześć wpadłam tylko na chwilkę, trochę poczytałam, ale ciężko tak nadrobić cały dzień:szok: sporo tego:tak::-D postaram się w weekend może zajrzeć na dłużej, bo nie wyrabiam sie na zakrętach:baffled::-), cały dzień w biegu i jeszcze praca domowa w postaci projektu łazienki i kuchni, niby przyjemnośc ale ciężko mi idzie:confused2:
u mnie też dzisiaj pogoda paskudna, mgła taka że niewiele widziałam jadąc samochodem za miastem i do tego deszcz :no:
Życzę Wam miłego wieczoru i upojnej ;-):tak:;-)nocy

Do góry