reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ha a coś w tym jest że ja w trumnie:-):-)ale nałóg to nałóg.....................
to jak z BB wiesz że powinnaś odejść już od kompa bo obiad bo dzieci bo sprzątanie............. ale siedzisz mówiąc w myślachh jeszcze chwilkę:-):-):-):-)

No dokładnie tak jak piszesz:tak:. Ale nie jest tak źle... Dzieci chodzą najedzone, czyste, a nam zwyczajnie należy się chwila relaksu. Tym bardziej, że jest zima, bo latem to trudno zastać nas w domku.

oj jak ja czekam za tymi letnimi spacerami słońcem.............
a za oknem u mnie dziś plucha wiatr i do bni z taką pogodą:angry:
jak tu iść na spacerek z maluszkiem.....................

Witam,witam:-)
Mlody juz w przedszkolku:-)A dziewczynki jeszcze spia ufff i tez mam chwilke dla siebie;-)
Dzisiaj maja w przedszkolu dzien Babci i Dziadka a ja zapomnialam dac dziadkom aparatu:wściekła/y: moze jeszcze moj Tata jakos po niego wleci:confused2:

Ja tez czekam na lato albo chociaz na wiosne bo juz nie moge usiedziec w domu:no:Wszedzie by sie poszlo ale jakos sie nie chce w taka pogode:no:

Jesli chodzi o leki to ja mam lek wysokosci:szok:Ale za malolaty zeby zaimponowac kolegom to chodzilam po tej lyzce od koparki jak byla podniesiona w gore:szok:Ale sie wtedy balam no ale coz-glupota hehe

Witam z rana
kto ma dłuższy staż małżeński?
eeee my w tym roku dopiero 9 będziemy świętować.

Niektóre cierpicie na bezsenność, niektórym snu brakuje a ja panicznie zaczynam się bać porodu.:baffled:I to do tego stopnia, że po nocach śnią mi sie głupoty- a to , że rodzę, a to, że karmię piersią , a to , że niuńka przez skórę mi przełazi i ślicznie się uśmiecha....Jaa cieee , kiedy to się skończy.Mam już manię sprawdzania czy mi przypadkiem wody nie odchodzą.Cholercia , chyba zaczynam panikować.:sorry:

Patrysiu to super , że małego nie będą juz kłuli. Po zastrzykach to szybciej choróbsko przechodzi niż po podawaniu antybiotyku doustnie.:tak:
A u nas nadal walczymy z chorobą antybiotykami.Wyniki tego leczenia posuwają się do przodu maleńkimi kroczkami. Dzis przynajmniej w nocy nie kaszleli.:tak:

Mykam kochane ogarnąć chałupkę i wrócę do was.:-)

Witam dziewczynki :-)

Ale natłok informacji...

-j- straszne to samopoczucie pod koniec ciąży:eek: Ja mam rodzic w lipcu, mam nadzieje tylko, że jeszcze nie będzie gorąco...

Jeśli chodzi o solarium to jestem uczulona:baffled: wyskakują mi palmy i skóra od razu schodzi więc odpada.

Ja tez nie wyspana. Przygód z nocnym siusianiem ciąg dalszy... Obudziła się oczywiście z płaczem, wysadziłam no i niby wszystko OK ale się zaczęło marudzenie. Dałam się na mówić na mleko. Zrobiłam taką oszukana kaszę. Wprawdzie obyło się bez płaczu ale jeszcze 2 godziny coś pojękiwała to i tak nie spałam:no: No ale w porównaniu z wczoraj to i tak chyba lepiej :-)

reklama
Do góry