reklama
jejku to tylko ja mega wyspana dzisiaj?????????
dieta kopenhadzka super efekty daje tylko tak ciężko ją utrzymać ja po niej kiedyś ładnie schudłam tak więc trzymam kciuki

u nas też dzisiaj zimno a co najgorsze wieje okrutnie nie lubie zimy ja to bym chciała wiosne słoneczko temperature ta z 25 na plusie ech.............
dieta kopenhadzka super efekty daje tylko tak ciężko ją utrzymać ja po niej kiedyś ładnie schudłam tak więc trzymam kciuki

u nas też dzisiaj zimno a co najgorsze wieje okrutnie nie lubie zimy ja to bym chciała wiosne słoneczko temperature ta z 25 na plusie ech.............
wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie
ja jestem też mamą która siedzi w domu z dziecmi ale mi sie szczególnie nie nudzi bo wiadomo przy dwójce dzieci zawsze jest coś do zrobienia.Mój mąż pracuje zagranicą przyjeżdza raz na dwa miesiące tak że sama musze dawać sobie rade ale on to bardzo docenia i bardzo mnie podziwia że daje ze wszystkim rade.Ale pamiętam jeszcze z dzieciństwa to mój Tata był taki ze to co my robiłyśmy w domu czyli sprzątanie,gotowanie,pranie to sie nigdy nie liczyło
a teraz mam spokuj bo już z nim nie mieszkam mam swoją rodzine i robie co chce jak chce i kiedy chce.Pozdrawiam

ja jestem też mamą która siedzi w domu z dziecmi ale mi sie szczególnie nie nudzi bo wiadomo przy dwójce dzieci zawsze jest coś do zrobienia.Mój mąż pracuje zagranicą przyjeżdza raz na dwa miesiące tak że sama musze dawać sobie rade ale on to bardzo docenia i bardzo mnie podziwia że daje ze wszystkim rade.Ale pamiętam jeszcze z dzieciństwa to mój Tata był taki ze to co my robiłyśmy w domu czyli sprzątanie,gotowanie,pranie to sie nigdy nie liczyło

Witam.
No ja dzisiaj znowu nie wyspana
Oczywiscie glownie przez moich"ulubionych"sasiadow.No i male juz od 08;30 biegaja ubrane
M zaprowadzil mlodego do przedszkola chociaz wczoraj stwierdzil ze juz nie bedzie go zaprowadzal

a teraz w najlepsze sobie lezy i przysypia bo przeciez jest taki zmeczony

Nie mam dzisiaj zadnego pomyslu na obiad
WIKTORIA 12:-)Witaj wsrod nas;-)
No ja dzisiaj znowu nie wyspana

Nie mam dzisiaj zadnego pomyslu na obiad

WIKTORIA 12:-)Witaj wsrod nas;-)
witam
dzis sewi mial temp prawie 39 wiec poszlismy do lekarza a ze most przez ktory przechodzilismy i ktory laczyl dwa osiedla sie troche rozwalil to zamkeli go i trzeba teraz chodzic na okolo a to dodatkowe km
jeszcze dzis rano dzwonilam do przychodni zeby zarejestrowali sewka ale maja zepsuty tel a jak juz tam doszlam to sie okazalo ze za duzo juz ludzi i jutro tzreba przyjsc .... o boze 
jestem wkurzona ale postanowilam ze dam bratu dyskietke i pojdzie jutro z samego rana bo oni maja blizej do przychodni zreszta znajduja sie po tej stronie po ktorej nie trzeba przechodzic przez most
moj m poszedl do pracy a my sie kurujemy
wiktoria - witaj u nas
agunia - ja tez dopiero temp zbijam jak jest po 38 stopniach
a jak bedzie mial dalej to dam mu czopek
ide jeszcze do apteki po jakies tabletki na gardlo... i moze jakis syrop chyba ze mama bedzie cos miala bo jestem teraz u niej ... zaraz idziemy do domku pod piezynke
dzis sewi mial temp prawie 39 wiec poszlismy do lekarza a ze most przez ktory przechodzilismy i ktory laczyl dwa osiedla sie troche rozwalil to zamkeli go i trzeba teraz chodzic na okolo a to dodatkowe km

jestem wkurzona ale postanowilam ze dam bratu dyskietke i pojdzie jutro z samego rana bo oni maja blizej do przychodni zreszta znajduja sie po tej stronie po ktorej nie trzeba przechodzic przez most
moj m poszedl do pracy a my sie kurujemy
wiktoria - witaj u nas
agunia - ja tez dopiero temp zbijam jak jest po 38 stopniach

ide jeszcze do apteki po jakies tabletki na gardlo... i moze jakis syrop chyba ze mama bedzie cos miala bo jestem teraz u niej ... zaraz idziemy do domku pod piezynke

anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc
My pobudka o 10
no ale Lali wczoraj tez zabalowala do 22 
Joe powodzenia z dietka a u nas tez poniedzialek zaczol sie nieciekawie bo z zlapaniem gumy heheheh
Dowikla wspolczuje
Ja jak jestem niewyspana to wkurzona
Mama Helenki druga kawa woow mi by chyba serducho padlo
Wiktoria witaj i sie rozgosc na forum
My pobudka o 10
Joe powodzenia z dietka a u nas tez poniedzialek zaczol sie nieciekawie bo z zlapaniem gumy heheheh
Dowikla wspolczuje

Mama Helenki druga kawa woow mi by chyba serducho padlo

Wiktoria witaj i sie rozgosc na forum
anka26_x_07
Mama Laury :)
Patrysia mnostwa zdroka dla Was.Kurujcie sie a co do kolejek w przychodniach to jakas masakra!
reklama
wiktoria witaj u nas napisz coś więcej o sobie:-)
patrysiu oj kurujcie się bo gorączka wcale nie mała i synusia
dowikla bo tacy są waśnie faceci ale ci nie narzekam bo P DUŻO MI POMAGA tylko jak mówi zaraz to wychodzę z siebie
patrysiu oj kurujcie się bo gorączka wcale nie mała i synusia

dowikla bo tacy są waśnie faceci ale ci nie narzekam bo P DUŻO MI POMAGA tylko jak mówi zaraz to wychodzę z siebie

Podziel się: