reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

joe alex niesamowitą ulgę. Tym bardziej, że ostatnio siostra cioteczna mojego M coś mi zaczęła truć, że moja Helena źle stawia nóżki, bo ona była u ortopedy i bal bla bla... :crazy:
Nie zwracam uwagi na takie rzeczy ale coś gdzieś tam zawsze w głowie zostanie, a teraz przy tych chormonach to wogóle głupieje :confused: Więc od piatku zaczełam się steresować, że lekarz się jakis nieprawidłowości dopatrzy:baffled:

reklama
No ja podlogi pomylam, Laura w lozeczku, zupka na piecu.Dzis ogorkowa serwuje:tak::rofl2:
Mama Helenki nie przejmuj sie takimi uwagami czasmi ktos nam zazdrosci i sie tylko dopatruje czegos co nieistnieje:rofl2:
Joe chyba tak a moj to pzrewrazliwiony na punkcie samochodow:rofl2:

Witam popołudniowo!Napisałyscie znowu dużo!!!
wiktoria witaj w gronie!:-)
joe alex i patrsyia biedne kobitki kurujcie się dobrze.polopirynka,cytrynka,miodzik,gorąca kąpiel żeby sie wygrzac i chociaż pod kocyk!
Ja dzis mam dobry poniedziałek mimo że pogoda jak wczoraj: -1,chmury i normalnie pizdzi na całego od wschodu.Ale trzeba było zaliczyc sapecr po Pauline do szkoły,ale Weronika akurat się przekimała w wózku troche a teraz ma takie poliki jakby jej ktos szminka wymalował;)
jedynie co to sie nie wyspałam-wstałam 6.30zrobic małej mleko i juz sie nie kładłam,a poszłam spac o połnocy.Paulina nie chciała wstac z łóżka po tych feriach,ale jakos na spokojnie ja ściagneła.posprzątałam,napaliłam w piecu,zrobiłam 2 prania,na obiad zrobiłam pomidorową no specr do szkoły-w sumie 1,5godziny.Dotleniłam się:-)
Cisnienie to i ja mam zawsze niskie.Po 2 kawach mam 100/60:-D:-D:-Dsasiadka jak mi mierzy to się zawsze pyta czy ja jeszcze zyję:rofl2:W 9 miesiącu ciąży dopiero miałam satndard 120/80:-)

U nas tez w przychodni tez masakra,ale na szczeście narazie nie musimy nigdzie chodzic:-)
joe jak dasz rade to napisz co to za dieta:-)

Anabuba ale zes zaszalala dzis woow tyle rzeczy zrobilas:rofl2: Mi sie z domu nie chce wychodzic brrr a u nas na plusie 2st:happy:
Pranie wstawie wieczorkiem co sie bedzie lepiej w nocy oddychalo Prasoac bede jak zwykle wieczorkiem przy filmie heheh

anka ja z reguly z poniedzialku mam trochę roboty-sprzatnie łacznie z myciem podłog(mimo że w sobote było porządnie posprzatane),a pranie na szczęście samo sie robi;)
prasowanie odwaliłam w piatek:-)tylko mojemu P nic nie wyprasowałam bo mnie wkurzył!!!niech sam prasuje-ma raczki:-)
ja mam prace do napisania i sie nie moge za nią wziasc,ale skoro dzis jakos mi dobrze tak idzie to chyba zacznę pisac bo czas juz mnie goni,a jakas mam werwe do roboty mimo że taka marna pogoda:-D

Witam wszystkich,ja już też odbębniłam dziś standart tzn;dzieci zawiezione do szkoły i odebrane ,obiad zrobiony ,pranie się suszy,pająki po kątach pochowane hi hi,mam nadzieje tylko że się Krzysiek nie będzie miotał,jak wróci z pracy że za długo przy kompie siedzę (z zazdrości),bo odkąd nie pracuję to centralnie się rzuca o to,ktoś też ma takiego męża?malinka1 odezwij się kobieto ,obraziłaś sie czy co?Edyta prosi o pomoc na bal charytatywny ,no chętnych brak,więc jakbyś reflektowała ....:-)

Anabuba moj jak mnie wkurzy tez mu nie prasuje heheh jedzenia nie podaje heheh ma raczki to niech sobie sam zrobi heheh
Dzis sie smialam bo mowie do niego ze ma sie fajnie jak wraca do domu to ja latam kolo niego i wsyztsko ma podane jak na tacy:))

Madziulanatasza to ci maz heheh ale oni juz tak maja:-D

madziulanatasza ja na bal chętnie ale sama wiesz jak jest:-)a napisać ci na gg nic nie mogę bo mi gg wywaliło wiem że ty mi coś przysłałaś ale nawet tego odczytać nie mogę:angry::angry::angry:

a propos balu-nagle wyszło że w środę mamy choinkę w szkole!a w czwartek dzień babci i dziadka.i badz babo mądra.
madziulanatasza jak wszytsko zrobie w domu to mój by się tylko cos poburzył że za długo siedze!oj dałabym mu popalic!jak ja pójde do mamy albo gdzieś to nic tylko przy kompies siedzi.w sobotę my spimy a on przy kompie!ja za to przed południem nie mam czasu na kompa,dopiero popołudniu albo w nocy-na posterunku dyzurnym:-D
anka ja to jest taka zona że śnaidania mu nie robie bo je w pracy,kanape tez nie bo to piekarz.kolacji mu nie robie-sam sobie robi i nieraz mi:-)jedynie zrobie obiad a nałoże jak mam dzień dobroci nad zwierzętami:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Anabuba u nas to wyglada tak ze raz ja raz moj robi snaiadanko i raczej codziennie jemy je razem.Obiad ja robie i raczej tez zjadamy razem ale z godzina obiadowa bywa roznie heheh Kolacje tez roznie zjadamy i zazwyczaj ja ja przygotowuje.Lubimy razem jesc :tak:

Mama Helenki ladna galeria :))przegladalam fotki

Do góry