reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie

A ja chyba przesadziłam z tym odchudzaniem bo zemdlałam i krew mi się z nosa rzuciła... Myślałam, że się wykrwawię...:baffled:.
Oj, dostanę ochrzan od M. On mi zawsze powtarza, że nic na siłę i na szybko, a ja oczywiście chcę błyskawicznego rezultatu:crazy:.

Patrysia, trzymaj się dziewczyno..., pod każdym względem.

Poza tym dziewczyny wy tak o tych jajkach, że aż mnie skręca... Ja też chcę...:tak:

Ja tez taka jestem że chciałąbym od razu widzieć rezulataty,najlepiej po paru dniach ale tak się niestety nie da :( postanowiłąm że od 10 -tego tego miesiąca zaczynam się odchudzać !!!!!!!! macie jakieś sprawdzone diety???? ile razy jecie ????

reklama
Popieram jak najbardziej lepiej cos zjedz i to jak najszybciej.Takie odchudzanie na maxa tzn głodzenie się jest niebezpieczne !!!!!!!!

Moze zamiast sie tak drastycznie glodzic ,lepiej bys troszke pocwiczyla;-)
Sa na plytach dvd rozne takie cwiczonka dla kobiet po ciazy itd:tak::-)
Ja mialam kiedys taka plyte z cwiczeniami z gazety SHAPE MAMA i byla fajna:tak:

Dobranoc kobitki,

Musze spadać bo M będzie okupował kompa.

Zjadłam dwa jaja z tona majonezu, a teraz popijam colą, ciekawa jestem co z tego będzie :confused:

Do jutra :-)

Śpia już Wasze szkraby ??? OLiwka jeszcze nie ale grzecznie lezy w łózeczku i powinna niedługo usnąć-mam nadzieję.

Ale ta moja Oliwka to szatan,zawsze coś nabroi.dziś byłą u nas tesciowa, pokazywałam akurat jej mojego kaktusa którego trochę zasuszyłam :-D wiem wiem ale to czasem się zdarza hehe i Oliwka podbiegła bo chciała mi go chyba zabrać i się biedna n niego nadziała !!!!!! A ile było krzyku podczas wyciągania kolców.Całą rączkę miałą w tych cholernych kolcach.
Ale jest juz ok,dobrze ze to się tylko tak skońcyło a nie gorzej

Dzięki dziewczyny za rady. Właśnie zjadłam coś konkretniejszego:tak::-D. Aż mi lepiej na ciele i duszy...
Czeka mnie tylko przeprawa z M, który już w sms-ie pisał z pracy, że czeka mnie kazanie z jego strony. Bo jestem wariatka nieobliczalna i takie tam...:szok:.

Moje szkraby już śpią, a ja czekam na ślubnego...

Mama Helenki, majonez i cola..., fajne zestawienie...:szok:. Obyś nie miała po tym przebojów toaletowych:no::baffled::-p.

Agnes123, dobrze że nie był to kaktus, który na końcach kolców ma takie haczyki. Mój M się kiedyś na takiego nadział... Ręka mu spuchła... Od tej pory w domu nie mamy kaktusów...

oj joe alex nie dobrze może odchudzaj się tak jak ja jem rano 2 kromki pieczywa chrupkiego z wędliną lub serem albo twarogiem potem koło 11 jem jogurt potem o 14-15 jem obiadek połowe tego co kiedyś sobie nakladam a koło 18-19 jem kolację albo chlebek wasa albo zupkę mleczną czasami tylko owoc i tak w ciągu 2 tygodni ubyło mi 3 cm w pasie po 2 cm w udach:tak:nie wiem ile na wadze bo takoewj nie posiadam więc się nie waże:rofl2:

reklama
:rofl2:a z Antkiem jak byłam w ciąży to miałam tylko zachciewajki warzywne mogłam jeść na okrągło kapuste kiszoną i ogórki pod każdą postacią i tym sposobem cała ciąża to tylko +5 kg ale że na początku zgubiłam 7 kg to i tak ciąże skończyłam na minusie:rofl2:

Do góry