reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a my sie pochwalimy ze Sewciowi wyszly dzis 2 zabki naraz czyli mamy juz 4 :-D:-D
joe alex - a Ty masz jesc normalnie zero odchudzania - i zeby mi sie to wiecej nie powtorzylo :-p stracha sie najadlam tylko :sorry2:

ok dziewczyny leci mi z nosa woda jak nie weim ide pod piezynke wezme aspirin i dopije goraca herbatke

dobranoc wszystkim :-D:-D:-D:-D

to ja;)
Pewnie juz wszytskie śpią...
Patrysia kuruj-jak nie urok to ... oj macie sie z tymi chorobami.
Joe alex-malinka dobrze Ci napisała z ta dieta-nie jedz białego pieczywa tylko razowe i z ziarnami.najlepiej w ogole unikac makaranow i ziemniakow-zamiast tego ryz.jesc duzo warzyw surowych lub na parze,ryby i nabial.nój mąz taka dieta przez miesiąc zgubił 5km a pozniej przez następny 3km./ja nie mam serca do jedzenia rybki na parze,ale staram sie unikac bialego pieczywa i rano na rozruchzjesc ze2 kanapeczki,zeby potem efektu jo-jo nie bylo.w miar mozliwosci unikam slodyczy ale ciezko:rofl2:No i z racji ze chodze spac kolo połnocy to ostatni posilek koło20 lub wczesniej i to najlepiej jakis nabiał.no i od poczatku roku już zgubiłam 1,5kg-niby niedużo ale juz po spodniach widzę że luzniej włażą.no i może efektu jo-jo pozniej nie bedzie.Raz na jkais czas jeden dzien łdowki tak-alenie ciagle.Pij duzo mineralnej niegazowanej wody i duzo ruchu na swiezym powietrzu:-)

Wiecie co-robiłam dzs tą krówkę z toerbki-ciasto.i najlepsze jest to że zrobił mi sie zakalec!!!!!!!!!!!!!!!11:crazy::wściekła/y: pierwszy raz ciatso z torebki mi nie wyszło!!!!!
jak to możliwe?????????

anabuba ja jeszcze nie śpie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mój P ma jutro i w piątek wolne się cieszę na maxa jutro mamy pielęgniarke patronażową na wizyte do antka dopiero teraz:szok:podobno karta im się zapodziała:crazy: no a wieczorkiem moje kochanie na spotkanie ze swoim kumplem prawnikem w sprawie widzeń ze swoją córeczką bo mała ma 4 lata a on jej od roku nie widział jego ex mieszka z nią też w sz-nie ale odkąd wie że P sobie życie ułożył(mimo że byli już po rozwodzie) to zabrania mu widzeń z małą nawet do telefonu jej nie da mówi że mała go nie pamięta on najpierw próbował po prośbie ale to nic nie daje więc teraz sądownie chce ustalić wizyty z malutką.........żałuje P że odrazu przy sprawie rozwodowej tego nie ustalił ale nie przypuszczał że mając pełne prawa rozicielskie może mieć z tym problemy......... wiecie jak widze jak on dzwoni do swojej ex i prosi o spotkanie lub choć rozmowe z malutką a tam słyszy nie bo nie to szkoda mi go właśnie dzisiaj dzwonił i teraz jest nie do życia....... wyć mi się chce dlaczego niektóre kobiety są takie głupie i grają dziećmi?????????:wściekła/y: wszyscy ich byli znajomi sąsiedzi jak nas widzą to mówią P jak to dobrze że się stamtąd wyrwałeś ......................szkoda że mała tam została to nie wiem co mam o jego ex myśleć:-(

kładę się tulić moje kochanie i pogadać lubimy tak nocką leżeć w łóżku przy świeczce i muzyczce i gadać gadać gadać:happy::happy::happy:
to zmykam pomalutku do jutra:blink::blink::blink:

reklama
Do góry