reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie niemcy skończyły się jak przewidziałam-wczoraj wieczorem ,a teraz nadrabia i jest bardzo milusio,malinko i wy się raz dwa pogodzicie ,przecież dzisiaj praz pierwszy zobaczycie swoją dzidzie!!!!Gratulacje dla zębolka,życzenia zdrówka dla zakatarzonej(jeszcze dziewczyny nie łapie kto jest kto dokładnie więc wolę bezosobowo ,żeby głupot nie pisać)Ja dziś jadę do kołobrzegu z wycieczką szkolną ,po raz pierwszy założe na nogi łyżwy,o rany mam nadzieję że nóg nie połamie,a potem park wodny normalnie dzień pełen sportu.teraz już lece,sprzątać i obiad gotować A w m-y czasie muszę" przyjaciół "obejrzeć kocham ten serial!!!!:-)malinka 1 ma racje najlepiej na prawde powoli,ale skutecznie się odchudzać .Ja spadam 3majcie się cieplutko laski!!!!!:happy2:

reklama
hej hej
ja dzis ledwo gadam wczoraj poszlismy na spacer - myslalam ze nam to dobrze zrobi ale mnie raczej nie :no:
malinka2109 - witam :-) a co do Twojego m to pogodzicie sie zobaczysz :tak:
mama helenki - teraz i Ty sie kuruj :tak:
bajorekaga - juz kiedys opisywalam moja sytuacje - ale mieszkam z tesciami i na szczescie nie na stale bo nerwowo bym nie wytrzymala, skaladalismy ostatnio wniosek do tbs-u ale negatywnie rozpatrzyli ... bo dochod na osobe powinien miec minimum 1.113 zl - masakra no a narazie nie mzemy wziac kredytu na mieszkanie bo moj m teraz dostanie umowe na stale i tzreba miec ten okres 3 miesiecy jak chce sie wziac kredyt - wiec jeszcze pare miesiecy musimy poczekac a jak znow nie przyjma wniosku o mieszkanie to mykam do prezydenta miasta i robie porzadek!!!
madziulanatasza - szybko sie wrobisz w to ktora to ktora :-p:-D

Ja se zaraz strzelę w łeb :wściekła/y: Wojtek wymioty gorączka cała noc Gabi biegunka po pachy doslownie musialam w wanne wsadzic i umyc A najgorsze że mojego męża rozbiera ten cholerny wirus Zuzia i ja jakos jeszcze sie trzymamy ale ja jestem tak zmęczona że nie ma sil :-(

Ja se zaraz strzelę w łeb :wściekła/y: Wojtek wymioty gorączka cała noc Gabi biegunka po pachy doslownie musialam w wanne wsadzic i umyc A najgorsze że mojego męża rozbiera ten cholerny wirus Zuzia i ja jakos jeszcze sie trzymamy ale ja jestem tak zmęczona że nie ma sil :-(
Współczuję,my dopiero od paru dni jesteśmy zdrowi,OLiwkę grypa trzymała grypa ponad 2 tyg.Koszmar,przez 4 dni gorączka,wymioty,brak apetytu i tak w kółku,katar masakryczny ale dalismy radę Wy też dacie. Juz niedługo napewno będzie lepiej

Wróciłyśmy ze spacerku,pogoda super się zrobiła,słoneczko świeci-rewelka :-) Byłysmy 1,5 godzinki,zakupy zaliczone.
Oliwka zjadła zupkę i położyłam ją do łóżeczka do spania.Ale coś nie za bardzo :no: Gada coś do siebie,wywala wszystkie zabawki z łóżeczka aby tylko nie spać.Zawsze mamy problem z tym spaniem w dzień.Trudno jej się usypia wszystko ją rozprasza,na noc usypia sama bez problemu.Pewnie skończy sie na tym jak wczoraj że bęę musiałą ją usypiać :sorry2:

My tez jestesmy juz po spacerku:-)
Miesko sie smazy i czekam az poloze male spac:tak:
A one sie poloza jak skonczy sie niedzwiedz w wielkim niebieskim domu na mini-mini:tak:Wtedy wylaczaja tv i chca isc do lozeczek;-)

JOANNA:-)Zdrowka dla calej rodzinki:tak::tak::tak:

reklama
Oliwka już usnęła,tak jak mówiłam wcześniej musiałam ją uśpić.NO ale teraz mamusia troszkę odpocznie.
macie jakieś plany na Walentynki ze swoimi M ??????

Do góry