reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie mamuśki.Jestem chyba dziś pierwsza :-)
Dziś mam dobry humorek,Wyspałam się Oliwka przespała dziś ładnie całą noc-nie budziła się super i wstała o 7.30 i zjadła kaszkę bez kapryszenia :-)

Co macie dziś na obiadek.BO ja mam prawie gotowy.Wieczorkiem sobie wczoraj przygotowałąm,dzis tylko ziemniaczki ugotować i gotowe.Zupka burakowa-Oliwka bardzo lubi i później ziemniaczki z mieskiem i sosikiem i suróweczką :-) To uciekam do Oliwka dobiera mi się do płyt ojca- później ja będę mieć przechlapane że nie upilnowałąm :tak: Wpadnę poźniej Miłego Dnia

reklama
Witajcie dziewczyny.
Witaj Agnes123:-)
Ja za to mam kiepski dzień,wczoraj się pokłóciłam z M i powiedzieliśmy sobie o słowo za dużo i mi smutno.A w dodatku dziś mam do gin zobaczyć moje maleństwo i jakoś się już tak nie ciesze bo miałam iść z M.
Ale masz pyszny obiadek,ja nie mam pojęcia co zrobić...Jeszcze śniadania nie zjadłam.

Cześć,

Ja dzisiaj wyspana i zaspana i przeziębiona :baffled:

Moja Helena ma dzisiaj humory :crazy:

Joe, dobrze że coś zjadłaś :-) A mnie po moich zachciankach nic nie było :rofl2:

Patrysia, zazdroszczę ci tej aspiryny. No i gratulacje dla zębolka :-)

U mnie na obiad, tak jak wczoraj pomidorówka, chyba się nie zbiorę do gotowania. Panience tylko muszę coś na drugie wymyślać :confused:

Witajcie dziewczyny.
Witaj Agnes123:-)
Ja za to mam kiepski dzień,wczoraj się pokłóciłam z M i powiedzieliśmy sobie o słowo za dużo i mi smutno.A w dodatku dziś mam do gin zobaczyć moje maleństwo i jakoś się już tak nie ciesze bo miałam iść z M.
Ale masz pyszny obiadek,ja nie mam pojęcia co zrobić...Jeszcze śniadania nie zjadłam.
Nie przejmuj się,pogodzicie się z M :-) a jak zobaczysz swoją dzidzię to od razu humor Ci się poprawi :) :tak:

witajcie dziewczyny
Patrysiu mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz, a i jakoś ten problem sie szybciutko rozwiążę, sory że pytam ale czy WY mieszkacie z teściami tak juz na stałe czy może sie budujecie lub coś w tym rodzaju, i kiedyś bedziecie na swoim? oja tymczasowo mieszkam z tatą i bratem i jego rodzinką bo budujemy domek, i też czasem nie jest ciekawie, pobecze troche i jakoś pcham to wszystko dalej. Trzymaj sie.
Malinko..faceci już tacy są niestety , że nawet sobie nie zdają sprawe jakie przykrości nam sprawiają, ja do mojego trzeci dzień prawie sie nie oddzywam, i nie mam zamiaru tym rzem ustąpić bo zawsze on zaczyna gadac ja tez i ani sprawa nie wyjasniona ani słowa przepraszam nigdy nie słysze a on dalej uważa ze nic nie zrobił, dziś juz zaczął sie podlizywać:tak: jeszcze sie musi troche postarać

Witam:-)
I uciekam robic sniadanko:tak:Moje myszki pospaly sobie dzisiaj do 9 a teraz ladnie sie bawia ale musze dac im jakies am-am:tak::-)
Pozniej planuje jakis spacerek bo jest cieplo i nie wieje:tak::tak::tak:

MALINKA 2109:-)Bedzie dobrze;-)glowa do gory:tak:Faceci juz tacy sa i nic na to nie poradzimy:no:
No i koniecznie daj znac po lekarzu:tak::tak::tak:

MAMA HEKENKI:-)Mi to takich "wymyslnych" jedzonkach z super pitkiem tez nic nie bylo:tak::-);-)Dzialo sie dopiero jak zjadlam cos normalnego i konkretnego-oj dzialo sie dzialo:szok:

AGNES:-)Fajnie ze sie wyspalyscie:tak::tak::tak:
Ja mam dzisiaj na obiadek udla od kurczaka w bialym sosie ,pyzy i surowke:tak:

reklama
Ja tez taka jestem że chciałąbym od razu widzieć rezulataty,najlepiej po paru dniach ale tak się niestety nie da :( postanowiłąm że od 10 -tego tego miesiąca zaczynam się odchudzać !!!!!!!! macie jakieś sprawdzone diety???? ile razy jecie ????
Najlepiej by było od razu schudnąć "na kredyt"tyle ile się planuje ,a dietą "spłacać "stacone kilogramy.Powiedzcie czy to nie było by wspaniałe!!:tak:

Do góry