joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Malinka, no właśnie. Nabrałam troszkę za szybkie tempo
.
Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło
.

.Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

.
.

stracha sie najadlam tylko 

No i z racji ze chodze spac kolo połnocy to ostatni posilek koło20 lub wczesniej i to najlepiej jakis nabiał.no i od poczatku roku już zgubiłam 1,5kg-niby niedużo ale juz po spodniach widzę że luzniej włażą.no i może efektu jo-jo pozniej nie bedzie.Raz na jkais czas jeden dzien łdowki tak-alenie ciagle.Pij duzo mineralnej niegazowanej wody i duzo ruchu na swiezym powietrzu:-)
pierwszy raz ciatso z torebki mi nie wyszło!!!!!

podobno karta im się zapodziała
no a wieczorkiem moje kochanie na spotkanie ze swoim kumplem prawnikem w sprawie widzeń ze swoją córeczką bo mała ma 4 lata a on jej od roku nie widział jego ex mieszka z nią też w sz-nie ale odkąd wie że P sobie życie ułożył(mimo że byli już po rozwodzie) to zabrania mu widzeń z małą nawet do telefonu jej nie da mówi że mała go nie pamięta on najpierw próbował po prośbie ale to nic nie daje więc teraz sądownie chce ustalić wizyty z malutką.........żałuje P że odrazu przy sprawie rozwodowej tego nie ustalił ale nie przypuszczał że mając pełne prawa rozicielskie może mieć z tym problemy......... wiecie jak widze jak on dzwoni do swojej ex i prosi o spotkanie lub choć rozmowe z malutką a tam słyszy nie bo nie to szkoda mi go właśnie dzisiaj dzwonił i teraz jest nie do życia....... wyć mi się chce dlaczego niektóre kobiety są takie głupie i grają dziećmi?????????
wszyscy ich byli znajomi sąsiedzi jak nas widzą to mówią P jak to dobrze że się stamtąd wyrwałeś ......................szkoda że mała tam została to nie wiem co mam o jego ex myśleć:-(