reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

syl1982wia dopiero terz przeczytałam :( sorki ale dziewczyny ci wszystko opisały :) fajne chłopaki :)

ide zobaczyć fotki i lulu :-*

shady a przepis wyśle ci jutro,musze poszukać

Dobranoc kobitki

reklama
Gratulacje! A to moje budrysy.
img01138pl.jpg

hej

ja dzis padnięta, bylismy u babci i wiecie co , po tym szpitalu jest jeszcze gorzej, bo przed to chociaz mogła trochę chodzić, a teraz juz tylko lezy, :( a na dodatek jest uparta i wszystko musi byc jak ona chce, :(
potem odwiedzilismy mojego wujka (brat taty, kawaler) który tez jest po operracji i tez nie może się za bardzo poruszać :(

ogólnie to nie za ciekawie to wszystko wygląda :(

a mój mąż był dziś znów nad morzem w pracy i nadal go nie ma a ja juz zaczynam sie martwic, bo jego ojciec strasznie szybko jeździ, :(

acha i jeszcze się martwię jutrzejszym wieczorem, jak Maja zostanie po raz pierwszy z moimi rodzicami, :(

no doczytalam nie bylo tak zle!!!!!!!! myslalam ze jest tego wiecej!

witam nowe mamusie!
kalina dzieciaki super! ten maluszek chyba sie z bracmi bezpiecznie czuje?????

mija i shady ja tez chce na spacerek!!!! ale nie martwcie sie 8 sierpnia jade do szpitala do centrum i bede trzy dni wiec wtedy MUSIMY  sie zobaczyc!!!!!!!!!

Pycha qrcze wspolczuje z powodu babci.....mam nadzieje ze wszystko bedzie oki

Co do zostania z rodzicami, nie martw sie bedzie ok, chyba ze Maja jest corenka mamusi i bez Ciebie nie wytrzyma :)) dlatego ja od poczatku przyzwyczajalam Alana do zostawania z tatusiem lun dziadkiem, jutro ide na koncert, Alan zostanie z dziadkiem i wiem ze wszystko bedize dobrze......glowa do fggory

Mordziulka na mur beton sie zobaczymy :)

pycha przykro mi z powodu babci!
hubert wlasnie poszedl spac! mamy goscia umawiaja sie z moim mezem na jutro MUNDIAL!!!!!!  wiec tez za bardzo nie popisze! ale bede czytac!

No nareszcie w domu- po calodziennych wyjsiaciach
Jasko dzis dostal kolejne prezenty ale zdjecia dam jak kabel odkupia hihihi
Ja bardzo zmeczona sie czuje- pewnie przez ta @
JAk bym sie chciala wykapac w duzej ilosci wody- ale musze poczekac bo hektolitrow grzac nie bede.....

Jasko dzis na obiadek palaszowal brokuly a na drugie sniadanko troszke (100 ml ) kaszki morelowej - ale mu wszstko smakowalo......... ulala

shady pisze:
Co do zostania z rodzicami, nie martw sie bedzie ok, chyba ze Maja jest corenka mamusi i bez Ciebie nie wytrzyma :))

no właśnie, Maja nigdy z nikim oprócz tatusia nie zostawała :( i wiecie co, gdyby nie kupione bilety, to bym nigdzie nie pojechała, dodam jeszcze, że zdarzyło się kilka razy ze Maja sie zaniosła i tego się boję najbardziej, jednak pocieszam się, że moje siostrzenice też przebywały u moich rodziców od małego i ta młodsza tez się zanosiła, wiem ze będzie dobrze i moja mam da sobie radę, ale mimo wszystko cos tam w głowie siedzi

i oczywiscie witam nowe mamy siedzące w domu

reklama
Do góry