reklama
Pycha
mama Mai i Marty
hej
ja dzis padnięta, bylismy u babci i wiecie co , po tym szpitalu jest jeszcze gorzej, bo przed to chociaz mogła trochę chodzić, a teraz juz tylko lezy,
a na dodatek jest uparta i wszystko musi byc jak ona chce, 
potem odwiedzilismy mojego wujka (brat taty, kawaler) który tez jest po operracji i tez nie może się za bardzo poruszać
ogólnie to nie za ciekawie to wszystko wygląda
a mój mąż był dziś znów nad morzem w pracy i nadal go nie ma a ja juz zaczynam sie martwic, bo jego ojciec strasznie szybko jeździ,
acha i jeszcze się martwię jutrzejszym wieczorem, jak Maja zostanie po raz pierwszy z moimi rodzicami,
ja dzis padnięta, bylismy u babci i wiecie co , po tym szpitalu jest jeszcze gorzej, bo przed to chociaz mogła trochę chodzić, a teraz juz tylko lezy,
potem odwiedzilismy mojego wujka (brat taty, kawaler) który tez jest po operracji i tez nie może się za bardzo poruszać
ogólnie to nie za ciekawie to wszystko wygląda
a mój mąż był dziś znów nad morzem w pracy i nadal go nie ma a ja juz zaczynam sie martwic, bo jego ojciec strasznie szybko jeździ,
acha i jeszcze się martwię jutrzejszym wieczorem, jak Maja zostanie po raz pierwszy z moimi rodzicami,
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
dziekuje bardzo za pomoc a na dzisiaj juz koncze
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no doczytalam nie bylo tak zle!!!!!!!! myslalam ze jest tego wiecej!
witam nowe mamusie!
kalina dzieciaki super! ten maluszek chyba sie z bracmi bezpiecznie czuje?????
mija i shady ja tez chce na spacerek!!!! ale nie martwcie sie 8 sierpnia jade do szpitala do centrum i bede trzy dni wiec wtedy MUSIMY sie zobaczyc!!!!!!!!!
witam nowe mamusie!
kalina dzieciaki super! ten maluszek chyba sie z bracmi bezpiecznie czuje?????
mija i shady ja tez chce na spacerek!!!! ale nie martwcie sie 8 sierpnia jade do szpitala do centrum i bede trzy dni wiec wtedy MUSIMY sie zobaczyc!!!!!!!!!
shady
Fanka BB :)
Pycha qrcze wspolczuje z powodu babci.....mam nadzieje ze wszystko bedzie oki
Co do zostania z rodzicami, nie martw sie bedzie ok, chyba ze Maja jest corenka mamusi i bez Ciebie nie wytrzyma
Mordziulka na mur beton sie zobaczymy
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
pycha przykro mi z powodu babci!
hubert wlasnie poszedl spac! mamy goscia umawiaja sie z moim mezem na jutro MUNDIAL!!!!!! wiec tez za bardzo nie popisze! ale bede czytac!
hubert wlasnie poszedl spac! mamy goscia umawiaja sie z moim mezem na jutro MUNDIAL!!!!!! wiec tez za bardzo nie popisze! ale bede czytac!
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
No nareszcie w domu- po calodziennych wyjsiaciach
Jasko dzis dostal kolejne prezenty ale zdjecia dam jak kabel odkupia hihihi
Ja bardzo zmeczona sie czuje- pewnie przez ta @
JAk bym sie chciala wykapac w duzej ilosci wody- ale musze poczekac bo hektolitrow grzac nie bede.....
Jasko dzis na obiadek palaszowal brokuly a na drugie sniadanko troszke (100 ml ) kaszki morelowej - ale mu wszstko smakowalo......... ulala
Jasko dzis dostal kolejne prezenty ale zdjecia dam jak kabel odkupia hihihi
Ja bardzo zmeczona sie czuje- pewnie przez ta @
JAk bym sie chciala wykapac w duzej ilosci wody- ale musze poczekac bo hektolitrow grzac nie bede.....
Jasko dzis na obiadek palaszowal brokuly a na drugie sniadanko troszke (100 ml ) kaszki morelowej - ale mu wszstko smakowalo......... ulala
Pycha
mama Mai i Marty
shady pisze:Co do zostania z rodzicami, nie martw sie bedzie ok, chyba ze Maja jest corenka mamusi i bez Ciebie nie wytrzyma)
no właśnie, Maja nigdy z nikim oprócz tatusia nie zostawała
i oczywiscie witam nowe mamy siedzące w domu
reklama
Podziel się: