reklama
wyobrascie sobie kobitki ze moja toska jeszcze nie spi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tu z wami siedze klikam i jem DOPIERO kolacje a ona na lozku lezy i wola mamunia
a tak ja dzis wym,eczylam bylismy na pieszo na spacerze wieczorkiem cale 1,5h a ona jeszcze ma sile ????? o boziu ja tez bym tyle chciala :
ja tu z wami siedze klikam i jem DOPIERO kolacje a ona na lozku lezy i wola mamunia
nikita000
AGATKA
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
lece kobitki spac bo wiedze ze tu cisza!!!!!!!! na moja sioste jestem obrazona bo obiecala ze wejdzie jak bedzie ze spaceru wracala a nie weszla!!!!!!!!!! a chcialam tosce buziaczki dac!!!!!!!!!
ok dobranoc!!!!!!!!!!!
ok dobranoc!!!!!!!!!!!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
jeszcze nie poszlam! moze jest tu kto? qrcze jakos spac mi sie nie chce!!!!!!!!!!!!
DZIEN DOBRY ,DZIEN DOBRY BARDZO!!!!
Nowy dzionek sie juz obudzil ptaszyny budzisc sie ,wstawac bo zycie jest krotkie ,szkoda spac!!!
my juz po sniadanku ,dzis czekamy na polowek i tatusia ,wiec musimy pomyslec nad dobrym obiadko-kolacyjka
slonko piknie swieci ,chyba dedzie wesoly dzionek?? oby
Nowy dzionek sie juz obudzil ptaszyny budzisc sie ,wstawac bo zycie jest krotkie ,szkoda spac!!!
my juz po sniadanku ,dzis czekamy na polowek i tatusia ,wiec musimy pomyslec nad dobrym obiadko-kolacyjka
slonko piknie swieci ,chyba dedzie wesoly dzionek?? oby
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
dziendoberek! slonko swieci! zaraz na zakupy! dzis mundial wiec musze sie troszke zaopatrzyc!
ale mnie zab bolo mowie wam! a cholernie boje sie dentysty!!!!!!!!!
ale mnie zab bolo mowie wam! a cholernie boje sie dentysty!!!!!!!!!
reklama
L4dY-bIrd
doula
joł ;D
moja połowica dzisiaj w domu wiec same rozumiecie ....
>
>
Pozatym mamy dzisija świeto bo ....< patrz suwaczek >
..ale ten czas leci .....a niedawno przyszedł na świat a tu juz ...kawał chłopa :
Mateusz dziisja rano przyleciał do mnie do kibelka i krzyczy "Jasio powiedział mama !!!!! .....
Ja uwazam e mu sie przesłyszało bo nasze dziecko non stop mowi tylko baba ...baba...
Mama chyba nigdy niewymówi ... :
..prędzej .."daj jeść ;D...
ale u nas dzisiaj skwar .
moja połowica dzisiaj w domu wiec same rozumiecie ....
Pozatym mamy dzisija świeto bo ....< patrz suwaczek >
..ale ten czas leci .....a niedawno przyszedł na świat a tu juz ...kawał chłopa :
Mateusz dziisja rano przyleciał do mnie do kibelka i krzyczy "Jasio powiedział mama !!!!! .....
Ja uwazam e mu sie przesłyszało bo nasze dziecko non stop mowi tylko baba ...baba...
Mama chyba nigdy niewymówi ... :
ale u nas dzisiaj skwar .
Podziel się: