reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie !!!ale naklikalyscie lo matko nadrobie potem bo tak bym nie mogla z wani gadac!!

i co tam dzis sie dzialo ciekawego????

shady wymeczyla was mija ????

reklama
wyobrascie sobie kobitki ze moja toska jeszcze nie spi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tu z wami siedze klikam i jem DOPIERO kolacje a ona na lozku lezy i wola mamunia :( a tak ja dzis wym,eczylam bylismy na pieszo na spacerze wieczorkiem cale 1,5h a ona jeszcze ma sile ????? o boziu ja tez bym tyle chciala ::)

lece kobitki spac bo wiedze ze tu cisza!!!!!!!! na moja sioste jestem obrazona bo obiecala ze wejdzie jak bedzie ze spaceru wracala a nie weszla!!!!!!!!!! a chcialam tosce buziaczki dac!!!!!!!!!

ok dobranoc!!!!!!!!!!!

DZIEN DOBRY ,DZIEN DOBRY BARDZO!!!!

Nowy dzionek sie juz obudzil ptaszyny budzisc sie ,wstawac bo zycie jest krotkie ,szkoda spac!!!

my juz po sniadanku ,dzis czekamy na polowek i tatusia ,wiec musimy pomyslec nad dobrym obiadko-kolacyjka

slonko piknie swieci ,chyba dedzie wesoly dzionek?? oby

dziendoberek! slonko swieci! zaraz na zakupy! dzis mundial wiec musze sie troszke zaopatrzyc!
ale mnie zab bolo mowie wam! a cholernie boje sie dentysty!!!!!!!!!

reklama
joł ;D

moja połowica dzisiaj w domu wiec same rozumiecie .... :( :mad: >:D >:D
Pozatym mamy dzisija świeto bo ....< patrz suwaczek > :p
..ale ten czas leci .....a niedawno przyszedł na świat a tu juz ...kawał chłopa ::)

Mateusz dziisja rano przyleciał do mnie do kibelka i krzyczy "Jasio powiedział mama !!!!! .....
Ja uwazam e mu sie przesłyszało bo nasze dziecko non stop mowi tylko baba ...baba...
Mama chyba nigdy niewymówi ... ::) ..prędzej .."daj jeść ;D...

ale u nas dzisiaj skwar .

Do góry