reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ju20sto a ja juz cały babyboom na nogi postawiłam bo niewiedziałam czy to już czy jeszcze nie :)

Wszystkiego pieknego dla ciebie i twojego kochanego maluszka !!!!! wielkie gratulacje odemnie i od mojej rodzinki !!!!

reklama
a właśnie kawkę chlapnęłam ale jeszcze jeną tez łyknę
W olkuszu koło Krakowa a ty? ;D ;D ;D

Ju20sto wszystkiego naj naj naj dla klaudi i jej mamusi

jsorbek ::) cholewcia to troche daleko do siebie mamy ::) ja w małym miasteczku co sie Sobótka zwie <pod wrockiem > a miasteczko znane jest z góry ślęży na które raz do roku zlatuja sie czarownice żeby obmyslec plan działania >:D >:D >:D sesesese ....

a pod Krakowem mamy kawałek ziemi w Niepołomicach ..kto wie kto wie ..może kiedyś będziemy miały do siebie bliżej :p ;)

ju20sto opowiedz nam kochana jak to było z Klaudią

jejku jak patrze na ta fotke to az mnie ściska w serduszku ...jak sobie przypomne moja kluske jak był taki malutki

...ah

reklama
Ale od wczoraj naklikałyście :) ja mam znowu wolną chwilke bio dziadek na spacerek wyszedł....ale od jutra to się skończy do domku wracam i sama z Kapselkiem znowu będe gnić w naszym małym domku....ale dobre i to nie moge się przyzwyczjać do luksusu ;) :laugh:

Ju20sto Wszystkiego naj urodzinowego :) śliczne maleństwo,wracaj szybko do sił i do nas na forum,teraz jesteś już podwujną mamą ;D

Ale dziś pięknie słonkoświeci :) a ja dziś mam dzień pod wezwaniem czowiek śmietnik,ciągle coś wcinam i ciągle jestem głodna..ej a może zima się nie skończy i magazynuje na czas wielkich mrozów ???

Do góry