reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MaŁgosia ja miałam to rano

Jsorbek ja wychodzę okropnie na zdjeciach tak wogóle to nie lubie sie fotografować.Jestem niefotogeniczna i już!

ja tez jeyne to slubne na których mozliwie wyszłam ale na płycie ich nie mam tych plenerowych.
Ale fajnie tak sie pocieszać że niefotogeniczna nie zamiast brzydula jestem napisac i tyle hihiih ::) ::) ::)
my.php

a to juz chyba było ale może na innej stronce

jaimajanowecopy3cv.jpg

JSORBEK bardzo ladnie razem wygladacie! wiecej takich fotek!!!!!!! a poza tym to ty chcialas wiedziec z kim gadasz wiec teraz nie wymiguj sie "niefotogenicznoscia!!" ja jestem pulpecik i wklejam! (a wlasciwie to grubasek-ale tez chcialam sie pocieszyc!)

patrze na te zdjecia i wlasnie sobie uswiadomilam, ze nie mam ani jednego zdjecia z moim bobaskiem, zawsze jestem z tej drugiej strony aparatu...hmmmm...bedzie trzeba nadroobic braki ( ale to jak mi czerwien z nosa zniknie, wystarcza czerwone wlosy ;) )

Mordziulka, ja tez do chudziakow nie naleze, ale w koncu kochanego cialka nigdy za wiele... :)

pewnie ze tak! ja tam bardzo sie nie przejmuje ale w przyszlym tygodniu wybieram sie na aerobik. moze co zrzuce! i masz racje z tymi zdjeciami ja tez raczej po drugiej stronie stoje...

ja na aerobik za leniwa jestem, ale moze w koncu rowerek stacjonarny sobie kupie, to troche spadnie sadelka, chociaz do wagi sprzed ciazy musze zgubic jeszcze "tylko" 4kg

reklama
Do góry