reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam! z tego co wiem to zyrtek mozna kupic bez recepty ale jest batrdzo drogi! mnie pani doktor przepisuje caly czas na recepte zebym nie placila tak duzo!
joaska super macie pogode przynajmniej! ja jade 15 lipca wiec tez juz za chwilke i mam nadzieje ze pogoda dopisze!

Moja Klaudia właśnie walczy lezac na brzuszku
Joaska zazdroszcze ci :( :(

jak ona ma mi tak marudzic to ja niewiem ajk to bedzie jak nadobra zaczna rosnac jej zabki :( :( :( :( :( :(
i odwieczna walka ze snem ide ja wykapac nakarmie jeszcze raz moze sie uda

hej hej
Joaska super :) odpoczywaj sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaczki

po śniadanku teraz kawusi chce :) ktoś ma ochotę?

Oskar je ładnie tfu tfu wszystko co mu dam

coś ostatnio wszystkich nie ma...

hejka z ranca ,witam witam i o zdrowko pytam!!!!!!

Joaska dziekujemy za pozdrowionka ,my cie tez pozdrawiamy i oczekujemy zdjatek......,tylko uwazaj na to nasze slonko bo ostatnio ostrzegaja ze jest bardzo,bardzo mozcne co bys sie i nierospuscila jak juz czekoladka jeste!!!!!!.....fajosko ze wypoczynek sie udaje.......uuufffff ........kiedy i ja pojade................??????????????????????????????

Izabelka no ja niedawno wstalam ale juz mam na biurku kawusie i juz popijam z toba .............ja bez tegonapoju nieumiem funkcjonowac.............

:( ;) :p
dziewczynki czy mialyscie wczoraj wieczorem problem z wejsciem na bb bo ja tak i sie zloscilam..............i wkoncu ustapilam i juz sie niepchalam....... ;D ;D

Witajcie, ja też już od dawna na nogach.Majka jest ostatnio taka niedobra, że nie mogę z nią wytrzymać. W ogóle nie da się położyć, tylko cały czas na rękach i oczywiście przed snem lulanie (tak się rozwydrzyła przez tą trzydniówkę). Jak ja mam ją znów od tego odzwyczaić, ciągle tylko ryk i ryk

reklama
no coz anaconda przy chorobie tak to juz jest ze dziecko od czekos sie odzwyczai a do czegos przyzwyczai.................moja toska przy jelitowce( ktora spedzalismy w szpitalu 0odzwyczaila sie bujania do snu.......a nauczyla sie ze ja zawsze jestem przed snem kolo niej......i tak to niedobre a to dobre ........

Do góry