reklama
anaconda27
styczniówka2006
OLKA21 chyba masz dosyć tej pracy. Majka też jest nauczona że ciągle jestem przy niej, ale widocznie to za mało
Witam!
Anakonda moj mały tez sie rozbestwił przez to chorubsko i teraz nauczył sie zasypiac w wozku i potem go przenosze do łózeczka, a rano jak przetem sam sie bawił to teraz juz nie, wiec trzeba wstawac o 5.
Kupiłam mu wczoraj na allegro krzesełko bo polubił siedzenie i jest wtedy zadowolony. Ciekawa jestem kiedy przyjdzie.
Joaska my coebie tez pozdrawiamy ;D
Anakonda moj mały tez sie rozbestwił przez to chorubsko i teraz nauczył sie zasypiac w wozku i potem go przenosze do łózeczka, a rano jak przetem sam sie bawił to teraz juz nie, wiec trzeba wstawac o 5.
Kupiłam mu wczoraj na allegro krzesełko bo polubił siedzenie i jest wtedy zadowolony. Ciekawa jestem kiedy przyjdzie.
Joaska my coebie tez pozdrawiamy ;D
anaconda27
styczniówka2006
Dla nas jeszcze na krzesełko za wcześnie, tym bardziej że Maja nosi nadal aparat ortopedyczny.Tak bym chciała, żeby już jej go zdjęli,mogłaby wreszcie pofikać nóżkami
a ja teraz wlasnie szame sniadanko,moja toska bryka i sie bawi w gotowanie (magnesow na lodowke ) ,zjemy i chyba pujdziemy do babusi i mordziulki ,bo dosatlismy zaproszenie na pieczenie buleczek z jagodkami.......mniam........tylko troche jeszcze uprzatniemy domek
jestesmy same z Toska bo nasz Tygrysek wczoraj bryknal spac do ddrugiej babci na nocke tylko niewiem czy jedna czy na wiecej???
jestesmy same z Toska bo nasz Tygrysek wczoraj bryknal spac do ddrugiej babci na nocke tylko niewiem czy jedna czy na wiecej???
nikita000
AGATKA
Czesc dziewczynki my przez te zabki do prawie niespalysmy
jaka masc jest najleprza na dziasla ???
Pycha
mama Mai i Marty
my używamy detinox, ale czy najlepsza to bym nie powiedziała, ale chyba najdrozsza 
dziś zauwazyłam ze Maja nie chce zebym siedziała przed kompem, bo dziś był wielki płacz i musiałam wyłączyć, ale teraz spi ;D
dziś zauwazyłam ze Maja nie chce zebym siedziała przed kompem, bo dziś był wielki płacz i musiałam wyłączyć, ale teraz spi ;D
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Witajcie Kobietki
jak mojemu malemu zaczely wychodzic zabki to niczym nie smarowalam bo dowiedzialam sie ze jak sie smaruje to zeby wolniej wychodza
sprawdzilo sie to przy jednym dziecku i przy drugim
jak mojemu malemu zaczely wychodzic zabki to niczym nie smarowalam bo dowiedzialam sie ze jak sie smaruje to zeby wolniej wychodza
sprawdzilo sie to przy jednym dziecku i przy drugim
reklama
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Wiem ze zastanawiacie sie jak mozna nieuzywac zadnych masci na zeby ale ja tez nie wierzylam.
Moj starszy synek mial do roku wszystkie zeby, a mlodszy ma dopiero osiem ale podejrzewam ze gdyby nie byl wczesniakiem to mialby napewno wiecej
Moj starszy synek mial do roku wszystkie zeby, a mlodszy ma dopiero osiem ale podejrzewam ze gdyby nie byl wczesniakiem to mialby napewno wiecej
Podziel się: