reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja na nogach od 6 mały przespał 9 godzin bez przerwy ale o 6 pobudka, a jeszcze do pracy ide na 14-22, a jestem padnieta :mad: :mad:

reklama
Witam!

Anakonda moj mały tez sie rozbestwił przez to chorubsko i teraz nauczył sie zasypiac w wozku i potem go przenosze do łózeczka, a rano jak przetem sam sie bawił to teraz juz nie, wiec trzeba wstawac o 5.
Kupiłam mu wczoraj na allegro krzesełko bo polubił siedzenie i jest wtedy zadowolony. Ciekawa jestem kiedy przyjdzie.

Joaska my coebie tez pozdrawiamy ;D

Dla nas jeszcze na krzesełko za wcześnie, tym bardziej że Maja nosi nadal aparat ortopedyczny.Tak bym chciała, żeby już jej go zdjęli,mogłaby wreszcie pofikać nóżkami

a ja teraz wlasnie szame sniadanko,moja toska bryka i sie bawi w gotowanie (magnesow na lodowke ) ,zjemy i chyba pujdziemy do babusi i mordziulki ,bo dosatlismy zaproszenie na pieczenie buleczek z jagodkami.......mniam........tylko troche jeszcze uprzatniemy domek
jestesmy same z Toska bo nasz Tygrysek wczoraj bryknal spac do ddrugiej babci na nocke tylko niewiem czy jedna czy na wiecej???

my używamy detinox, ale czy najlepsza to bym nie powiedziała, ale chyba najdrozsza :(

dziś zauwazyłam ze Maja nie chce zebym siedziała przed kompem, bo dziś był wielki płacz i musiałam wyłączyć, ale teraz spi ;D

Witajcie Kobietki
jak mojemu malemu zaczely wychodzic zabki to niczym nie smarowalam bo dowiedzialam sie ze jak sie smaruje to zeby wolniej wychodza
sprawdzilo sie to przy jednym dziecku i przy drugim

dla nas Calgel :)
bylismy na spcerku, znowu krzyk byl, ale w koncu zasnal; po 25 min ryk; teraz spi ---zasnal przy cycu oczywiscie ::)
oskar tez lubi jak ja biore go do kompa, inaczej sie wscieka...

reklama
Wiem ze zastanawiacie sie jak mozna nieuzywac zadnych masci na zeby ale ja tez nie wierzylam.
Moj starszy synek mial do roku wszystkie zeby, a mlodszy ma dopiero osiem ale podejrzewam ze gdyby nie byl wczesniakiem to mialby napewno wiecej

Do góry