reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Coś przestawiło się mojemu dziecku, w nocy fatalnie spi:baffled:. Mniej więcej do północy sypia jak aniołek a potem to co godzina coś ,czasem ni stąd ni zowąd życzy sobie żeby czytać jej książeczki, zasypia, znów budzi się chce sii, więc trzeba ją wysadzić , oczywiście nic nie leci i tak przez całą noc. No i oczywiście znowu chce spać tylko z nami a było już tak pięknie i całą noc przesypiała w swoim łóżeczku.Dziś jestem nieprzytomna, pogoda piękna a ja nawet nie miałam siły iść na spacer z małą Dzięki Bogu dziadek chętnie zabrał wnuczkę:happy:
Muszę się zdrzemnąć no bo przecież Sylwestrowa noc przed nami;-)
A kuchenka elektryczna i tak będzie. W przyszłym tygodniu umówiona jestem z dziadkiem na przeinstalowanie , do tego czasu zamierzam doprowadzić do stanu używalności tą na dole.Mąż niezadowolony ale jak to mówi moja teściowa:"W kuchni rządzi kobieta" .:-)

cloe gdzie ty mieszkasz ze u was piekna pogoda????? u nas jest bardzo brzydko i nawet z Maja nie wyjdziemy :-(

a my mamy kuchenke gazowa, ale piekarnik jest na prąd i wydaje mi sie ze nam lepiej się tak opłaca, bo butla gazowa starcza nam na bardzo długo,

moja panna właśnie pozsła spac, mąż w kościele, a ja zaraz biorę sie za siebie w koncu trzeba ładnie zakończyć stary rok i powitac nowy :-D

Pycha ale bombowo twoja córcia wyglada ,sliczna kreacja :tak: :-) w sam raz na sylwester:-D :-D

Ja moja tez wystroje w sukienke i mam nadzieje ze sobie potanczy troszkę

U nas też od czasu do czasu prześwieca słońce, ale przy tym strasznie wieje.
Pamiętam jakie moja córa odstawiała cyrki przy myciu włosów, więc rozumiem Was dziewczyny.
Cloe - współczuję nieprzespanych nocy. Ciekawe jest to, że dzieci potrafią zarwać nockę, a potem szaleć cały dzień, jakby nigdy nic:eek:.
Pycha - mała wygląda bombowo:tak::tak::-):tak::tak::-):-)

cloe I tak trzymac.Tesciowe czasem racje maja;-) :tak: :-D
Pycha Coreczka jak ta lala:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ja swoja tez w cos pozniej ubiore sylwestrowo.Teraz spi a poszla czwarty dzien bez cyca na drzemke.Nawet sie nie upominala tyle ze na rekach zasypia.A brat sie znalazl.wczoraj popili z kolegami i do jakiejs bujki doszlo i ich wszystkich zabrali na izbe wytrzezwien.A balonow 40 sztuk powiesilam jednak.Ile mialam.I jest ladnie.:happy: :elvis: :cool2:

reklama
Pycha corcia jak mala ksiezniczka! Kurcze dziewczyny stroicie te swoje male kobitki jak nie wiem:tak: :-)
Moj maly kawaler wlasnie dorwal skads kabelek i sie nim bawi:szok: normalnie nie ma sily, wszystko niby zabezpieczone, a on i tak cos zawsze znajdzie i wygrzebie:szok: ;-)

Ja jeszcze nie jestem gotowa na Sylwka, bo cos mi czas przez palce ucieka:baffled: poza tym jakos nie czuje tej atmosfery, za oknem "huragan" ze malo ludziom glow nie pourywa:szok: i szaro...

Iwonka
Ty to szybka jestes w dekorowaniu sylwestrowym, tylko
pozazdroscic:tak: :-)

Zuzia ja tez sobie czesto zapodaje goraca czekolade, ale bez bitej smietany, bo ona "rzuca" mi zazwyczaj na zoladek, co wywoluje niemile napiecie :tak: :szok: brzuszka:szok: :tak:

Do góry